iPad 3G için micro SIM tarifi

ABD dışında satışa çıkan iPad 3G'yi Türkiye'de kullanmak için acele edenler normal SIM kartı maket bıçakla küçültüp kullanmaya başladı

Türkiye'de bireysel ithalatla artan iPad kullanıcıları bir araya geliyor ve deneyimlerini paylaşıyor. Yemeksepeti. com Genel Müdürü ve kurucularından Nevzat Aydın da son 3G uyumlu iPad kullanıcılarından biri. İşi kurarken gösterdiği sabrı iPad kullanıcısı olarak göstermeden normal SIM karttan maket bıçağıyla micro SIM yapanlardan biri. Nevzat Aydın ile en sık kullandığımız uygulamalar üzerine derin bir sohbete başlıyoruz. Öğrenci ve ofis çalışanları için yemeksepeti.com'u online hayatın da bir parçası haline getiren Nevzat Aydın'dan yemek tarifi alır gibi iPad 3G için Micro SIM kart tarifini adım adım öğreniyoruz. Nevzat Aydın'ın da bilgi aldığı sitelerde Micro SIM kartın nasıl yapılacağı adım adım tarif ediliyor. 'Kullanımı yasaklı' Youtube'da videoları da var.

Malzemeler
* 1 adet maket bıçağı
* 1 adet cetvel ve markör kalem
* 1 adet kesme tahtası

iPad 3G'nin SIM kart yuvası yerinden çıkartılır. Cetvelle hassas ölçüm yapılarak kalemle not alınır. Kullanacağınız normal SIM kartın üzerine işaretlemeler yapılır. Önce maket bıçağının kullanılmış ucunu kırıp keskinleştiriyorsun. Böylece keserken hata yapma ihtimali azalıyor. Sonra tezgaha yatırıp normal SIM kartı kesmeye başlıyorsun Ardından ucu keskin maket bıçağı ile ölçülere uygun olarak kesilerek yuvaya oturtulur. Keyifle iPad 3G kullanılıp internetten yemek siparişi verilir..

Telefon tadında hafif tablet PC

NEVZAT Aydın ile iPad'i tercih etme nedenimiz aynı. Cep telefonu kadar kolay açılıp kapanan, hafif ve kullanılan uygulamalarla zenginleşen tablet. En sık kullandığı uygulamalar da şöyle:

* Fotoğraflarda düzenleme yapmayı sağlayan Photogene.
* Dosya paylaşımı için kullandığı GoodReader.
* Wired dergisinin online versiyonu.
* Efsane oyunu Prince of Percia Retro.

Konular