Şoka, suya ve donmaya karşı dayanıklı fotoğraf makinası

Olympus'un şoka, suya ve donmaya dayanıklı yeni ürünü µ790 SW raflardaki yerini aldı.

 Parlak gümüş, gece siyahı, güneş turuncusu ve deniz mavisi olmak üzere dört ayrı renkte tüketicilerin beğenisine sunulan µ 790 SW, dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. 1.5m yükseklikten düşmeye, 3m'ye kadar su basıncına ve -10 dereceye kadar donmaya dayanıklı µ tough serisinin yeni üyesi µ 790 SW her türlü aktif yaşam tarzına uyum sağlıyor.

Dayanıklılık özelliğinin yanı sıra göz alıcı tasarımı ile de dikkat çeken 790 SW aynı zamanda 'Yüz Tanıma Teknolojisi' gibi birçok heyecan verici yeniliği de beraberinde getiriyor. 3x optik yakınlaştırma (38-114mm'ye denk) özelliği, fotoğraf makinesinin dışında takılı herhangi bir parça bulunmamasını sağlayan 'inner-folded light' sistemi ile de kullanıcıya daha çok rahatlık sağlıyor.  Olympus µ 790 SW'i istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Şoka, suya ve donmaya karşı dayanıklı yapısı sayesinde dağ bisikleti yaparken de, yüzerken de kayak kayarken de yanınızda bulundurabilirsiniz.

Olympus µ 790 SW – temel özellikler:Yüz Tanıma Teknolojisi; mükemmel odaklama ve ortaya çıkan yüzler için, ayrıca resmin diğer alanlarının da düzeltilmesi 6.4cm/2.5" HyperCrystal LCD (230,000 piksel çözünürlük) ekran, güneş ışığında dahi aydınlık ekran Daha az bulanıklık için yüksek ISO ayarları Poster boyutundaki basımlar için 7.1 Megapiksel 3x optik yakınlaştırma (35mm fotoğraf makinesinde 38-114mm'ye denk) 1:3.5-5.0  nefis portreler için optik kaplamalı ışık yolu ve su uzaklaştırıcı lens tabakası BrightCapture Technology sayesinde düşük ışık koşullarında daha iyi çekim Değişik durumlarda en iyi sonuçlar elde edebilmek için 23 sahne modu Sesli film kayıt modu ile hatıralarınızı canlandırın TruePic III görüntü işlemcisi, resimlerle daha çabuk başa çıkabilmek ve daha iyi kalite için 40m su basıncına kadar sualtı çekimi mümkündür, opsiyonel PT-041 sualtı kasasıyla birleşimi ile Gölge Ayarlayıcı Teknolojisi, kompozisyondaki gölgeli bölgeleri aydınlatmak için 4 farklı renkte metal dış yüzey; parlak gümüş, gece mavisi, güneş turuncusu ve su mavisi Tek dokunma ile ışık ve LED Makro Aydınlatıcı xD-Picture Card yuvası ile dahili hafıza 25 dil seçeneği, Türkçe dil desteği Olympus Master software 2.03 ve Muvee Pack deneme versiyonu, LI-42B pil ve şarj aleti ile beraber gelmektedir Olympus test koşullarına göre ** 529 IPX8 IEC basıma göre

Konular