Sanal Sürücü - Deamon Tools

Daemon Tools tüm CD yazma kalıplarını okuyabilen bir programdır. Yani tüm iso, bin, cue sheet dosyaları, Clone CD, Nero, Blindwrite gibi programların özel biçimlerini gösterebilir. Böylece Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görmeyi sağlar. 4 sanal sürücü desteği ile oyunlarınızı CD'ye yazmadan direkt kalıp dosyaları içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz. Daemon Tools her oyun canavarının arşivinde olması gereken bir araçtır.

Ayrıca Bilgisayarlarıını video, müzik ve programlardan oluşan bir CD arşivine dönüştürmek isteyenler için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Şimdilik tek eksisi CD sürücü sınırı olması. Umarız yakın zamanda programın Sanal CD sürücü sınırı kaldırılır veya artırılır... Daemon Tools’un en ilgi çeken özelliği; diskte kapladığı boyut. Yaklaşık 400 kb civarında... Bunun dışında, Real-Time (gerçek zamanlı) sanal sürücü oluşturabilmesi ve diğer sanal CD programlarının (Farstone VirtualCD, CD-Copier v.b) resim dosyalarını veya herhangi bir CD Recording programıyla alınan resimleri (*.cue , *.iso , *.ccd , *.bwt , *.mds , *.cdi) sorunsuz çalıştırabilmesi gibi ilgi çeken özellikleri de bulunuyor. .

Sanal CD lerin avantajları?
" Erişimin CD/DVD-ROM Sürücülerden çok daha hızlı olması.
" CD/DVD-ROM Sürücülerinin çıkardığı gürültüsünü sona erdirmesi.
" Oyun ve ansiklopedi gibi çoklu ortam yazılımlarında CD'den okuduğu gerekli dosyaları Orijinal CDsinden daha hızlı okuması.
" Dizüstü (Laptop) bilgisayarlarda CD sürücüsünün harcayacağı güç düşünülürse batarya kullanım süresi bu program sayesinde artacaktır.

İndirme Linki : [url]http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2054[/url]

Alternatif Link : [url=http://www.programs.pl/download/programy/daemon4302-lite.exe]http://www.programs.pl/download/programy/daemon4302-lite.exe[/url]

Türkçe Yaması : [url]http://www.daemon-tools.cc/dtcc/files/langv4/1055.dll[/url]


Not: Daemon Tools programının Türkçeleştirmesi resmi sitesindede yayınlanmıştır ...
İndirdiğiniz Daemon Tools Türkçe yamasını programın /Lang/ klasörüne çıkarttıktan sonra saat çubuğundaki Daemon Tools aracısının dil sekmesinden Türkçe'yi seçerek çalıştırabilirsiniz. Daemon Tools Türkçeleştirilmiş olacaktır. Bu yama 4 öncesi sürümlerde çalışmaktadır.

1 yorum

Ynt: Sanal Sürücü - Deamon Tools

Bu arada kurulumun anlatımıda : [url=http://www.mayonez.net/e-ogrenme/16704-daemon-tools-kurulumu-ve-kullanjemje-resimli.html]http://www.mayonez.net/e-ogrenme/16704-daemon-tools-kurulumu-ve-kullanjemje-resimli.html[/url]
bu linkte mevcut

25.12.2008 - hhmercan

Konular