2014 En İyi 5 Online Oyunlar

lol

Genellikle 5’e 5 karşılaşılan bir haritada karşı takımın merkezi ve sizin merkeziniz oluyor. Oyunun en basit kuralı rakip takımı sizin merkezinize girdirmemek ve merkezinizi yok ettirmemektir. Tüm dünyadan oyuncusu olan bu online oyun hakkındaki kısa bilgiler bunlardır.

S4

Değişik çeşitlerde oyun modları bulunan, bunların yanı sıra tüm oyunlarda belirlenebilen : silah modu ( gun mode ), kılıç modu ( sword mode ) ve tüm modlar ( all mode ) olan bir oyundur. Karakterinizi oyuna girdiğinizde yaratıp, karakterinize toplamda 3 silah ve 1 adet beceri ekleyebiliyorsunuz. Beceriler yukarıda belirttiğim silah modu, kılıç modu ve tüm modlarda değişik özellikler vermese bile her mod için farklı becerileri seçmeniz gerekiyor. Tüm dünya çapından oyuncusu olan bu online oyun hakkındaki kısa bilgiler bunlardır.

metin-2

Oyuna başlarken bir karakter oluşturuyorsunuz. Bu karakteriniz oyuna 1 Seviye olarak başlıyor. Değişik yerlerde seviye atlayabilip değişik eşyalar düşürebiliyorsunuz. Bu eşyalari tabii ki ticaret yaparak diğer oynayan oyunculardan da takas vb. yollarla alabiliyorsunuz.

wolf

Wolfteam, oyunda değişik modları bulunduran kurt ve insan olmak üzere 2 çeşit temel karakter bulundurmaktadır. Karakterinize özel ekipmanlar alıp geliştirebiliyorsunuz. Maalesef ki bu geliştirmeler süreli oluyor. Oyunun benim tarafımdan kötü yanı tüm eşyaları alsanız da süresiz olamaması. Tüm dünya genelinde oyuncusu olan bu online oyun hakkındaki kısa bilgiler bunlardır.

wolf

Counter Strike bir savaş oyunudur. Değişik silahlar bulundurur. Ancak temel 4 adet silah türü bulunmaktadır. Bunlar : Ağır silah ( tüfek – dürbünlü ), hafif silah ( tabanca ), bıçak ve bombadır. Oyunda maksimum 32 kişilik bir sanal ağ bulunabiliyor. Değişik oyun modları üzerinde ve tüm dünyada oynayan bu online oyun hakkındaki kısa bilgiler bunlardır.

Konular