Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: islami chat aldatmacası  (Okunma Sayısı 1641 defa)
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 24, 2009, 12:13:04 ÖS »

ERKEK: sa
KADIN: as
ERKEK: nasılsın kardeşim?
KADIN: elhm iyiyim ya siz?
ERKEK: Allaha hamdu senalar olsun binlerce kez
KADIN: amin inş
ERKEK: nerelisiniz?
KADIN: niye sordunuz?
ERKEK: sohbet etmek için ortak konular yakalamak lazım o açıdan yani
KADIN: özel konulara girmiyorum kusura bakmayın (kendini ağırdan satan kadın tipi)
ERKEK: siz beni yanlış anladınız kardeş ben sadece islami konularda fikir alışverişi yapmak istiyorum
KADIN: buyrun o zaman konu belirleyin?
ERKEK: peki konumuz izdivaç olsun mu?
KADIN: olabilir
ERKEK: İslamda evlilik sünnet midir farz mıdır sizce?
KADIN: kişiden kişiye değişir, kimine sünnettir kimine farzdır
ERKEK: evet haklısınız Peki eşinizde arayacağınız vasıflar nelerdir?
KADIN: öncelikle dindar olmalı, ruh güzelliği olmalı, fedakar, vefakar ve cefakar olmalıdır
ERKEK: anlıyorum efendimiz sav de öncelikle dindar olanı seçmemiz gerektiğini öğütlüyor
KADIN: evet ya ben evleneceğim kişide ilk arayacağım özellik kesinlikle dinine bağlı olmasıdır, yoksa evlenmem (sanki başka isteği yok hanımefendinin nasıl da bi cumlede özetleyiverdi)
ERKEK: bu arada cemaat ehli misiniz?
KADIN: evet ya siz?
ERKEK: ben de(beynamaz cemaatindendir aslında)
KADIN: kime bağlısınız?
ERKEK: ------- cemaatindenim ya siz?
KADIN: ------- bağlısıyım
ERKEK: hmm maşallah
KADIN: Ne iş yapıyordunuz?
ERKEK: özel bi şirkette satış temsilcisiyim (24 saatin 12 saatini chatte kız tavlamakla harcarım diyecek değil ya)
KADIN: allah muvaffak etsin helal kazançlar nasip etsin ins
ERKEK: allah razı olsun, siz ne ile meşgul olursunuz?
KADIN: ben de işte başörtüsünden dolayı okumadım evdeyim (halbuki ya üniversiteyi kazanamamıştır ya da hiç okumamıştır taktiğe bakın hizaya gelin islam mücahidesi!)
ERKEK: ne kadar güzel demek inancınızdan taviz vermediniz (tahayyül kuşatmıştır erkeği, karşısında hayallerinin mücahidesi bi eş adayı!)
KADIN: yaaa özel sorular sormayın lütfen ben buraya dini bilgi edinmek için giriyorum başka bi isteğim yok(nazına tükürdüğümün taktisyeni)
ERKEK: peki konumuza dönelim o zaman peygamber efendimizin, sahabe-i kiramın evlilikleri gibi bi evlilik düşünebiliyor musunuz?
KADIN: nerdeeee tırnakları bile olamayız, hangi kadın aişe ve hatice validelerimiz gibi sevilmek istemez ki (tava gelen mucahide! tiplemesi)
ERKEK: anlıyorum ama onları örnek alıp onlar gibi sevmeyi sevilmeyi deneyebiliriz, onlar bizler için birer rehberdir (sadede gelen erkek tiplemesi)

KADIN: evet haklısınız?
ERKEK: kaç yaşındasınız?
KADIN: 23 (şehvet bilinci esir alınca hayaller ayyuka çıkar ve özel konu faslı kapanır)
ERKEK: ben de 26, sizi görebilir miyim? çok iyi birine benziyorsunuz? (nihayet asıl mevzu gelmiştir ve erkek, niyetini ortaya koymuştur)
KADIN: hayır kimseye görünmem (hanım kardeşimiz kendini ağırdan satar)
ERKEK: bana güvenmiyor musunuz?sokakta, çarşıda ne idüğü belirsiz sarhoş ve berduşlar sizi görebiliyor ve benim onlar kadar bile değerim yok öyle mi? (biraz da duygu sömürüsü lazım)
KADIN: peki ama bi seferliğine başka görünmem ısrar etmeyin lütfen (böylelikle asıl maksatlar hasıl olmuştur)

selamün aleyküm kardeşlerim
yukarıdaki yazı sözde dini bir chat sitesinde yazılmış olan yazılar başka bir sitede gördüm ve paylaşamak istedim

o tür sitelere girenlerin din hakkında konuşma niyetinde olmadığını hepimiz biliyoruz
din hakkında konuşmak niyet olsaydı eğer kızkıza erkek erkeğe konuşurlardı zaten

eskiden bazen öyle sitelere girip burada zamanınızı harcamayın diye öğütler verirdim de hemen siteden atarlardı beni Gülümseme

yazıda gördüğünüz gibi din hakkında konuşur gibi başladıktan sonra sonu nasıl bitmiş Üzgün
yazıklar olsun bu dini kullanan insanlara!!!

acıyorum bu tür insanlara başka bir söz bulamıyoruz erkeklerin kurduğu tuzaklara düşen saf kızlardan başka bişi değil

Allah akıl fikir versin
hepimizi korusun böyle durumlarda olmaktan nefsimizle başbaşa bırakmasın AMİN

ya insana gül ver yada gülüver  Gülümseme Gülümseme
vefali
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2009, 03:24:01 ÖS »

görünen köy kılauz istemez. durum böyle

rabbimiz sonumuzu hayr eylesin

ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2009, 03:30:46 ÖS »

Amîn ...

вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..

Kendim Ettim Kendim Buldum ....
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2009, 10:21:47 ÖÖ »

amin

kardeşlerim bu konu gerçekten çok ciddiye alınması gereken bir konu
bir kereden birşey olmaz mantığıyla asla yaklaşamayın, imanınız tam olsa bile bu konuda Allah a sığının
bir defa girdim bir daha çıkamadım, onunla konuşmadan duramıyorum...çok duyuyoruz böyle hikayeleri, böyle dert yananları
çok dikkatli olmak lazım özellikle küçük yaştaki çocuklar internet ortamında yalnız bırakılmamalı

yolcu
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2009, 12:29:21 ÖS »

Eskiden islami denilen  bazı sitelerde böyle chat sayfaları vardı.

Şimdi iş daha da meşrulaştı maalesef.Kafalarınca fetva aldık diyenler, islami evlilik sitesi adı altında bu işi iyice meşrulaştırmaya çalışıyorlar.Yazık ki ne yazık !

Allah ümmeti Muhammedin evladını o tür şer işlerden muhafaza buyursun....

Sen Bir hancı, ben bir yolcu.....
www.zehirli.org
www.evlilikmektebi.com
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2009, 12:33:19 ÖS »

Amîn ...

zeynep-eses
Okur
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2009, 09:21:43 ÖS »

evet bu sitelere giripde din bakımından ne öğreniyorlar acaba çok merak ediyorum ...

... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2009, 12:47:03 ÖÖ »

Rabbim akıl, fikir, hidayet nasip eylesin inşaallah.
Bizleri, kardeşlerimizi, evladlarımızı din adı altındaki bu tuzaklardan muhafaza buyursun Rabbim.

Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2009, 07:45:32 ÖÖ »

Amîn ...

~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2009, 09:50:48 ÖÖ »

oraya girenlerin islamı öğrenmek amacıyla girmediğnii hepimiz biliyoruz
amaçları bu olsa tamam sonuna kadar konuşsunlar ama bu mümkün olmuyor
laf lafı açıyor derken webcam ler açılmaya başlanıyor böyle islam mı öğrenilir
nasıl böyle tuzaklara düşüyorlar nasıl böyle kör olabiliyorlar anlamıyorum
Allah sığınalım bu konuda yapacak hiçbir şeyimiz yok

genç mücahide
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2009, 10:10:48 ÖÖ »

ALLAH ım nereye gidiyoruz artık aklım almıyor ama ben şuan yaşadığım ortamdam nefret ediyorum

mecnun83
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2009, 03:27:04 ÖS »

Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
hucurat
Bismillahirrahmannirrahim
12. Ey iman edenler! Zannın bir çoğundan sakının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz! Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah tövbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.

bu chat saçmalığı dediniz parentez içinde yazılanlar ile kişileri  su ı zan teşvik ettiniz ve kardeşlerimiz hakkında topyekün zanda bulundunuz toplumda ola gelen hastalık kendini burdada göstermişsizleri tövbeye davet ediyorum.
Ayrıca ben askerliğim esnasında  bende girmiştim çarşı izinlerimde sakıncası ne? hem biri bi hatun ile yazışmış  evlenme niyetindeğim diye ne var bunda zaten zaten memlekette kalk tehaccüd namazına diyecek eş bulma oranı düşük bu siteler bu insanları biraraya getiriyorsa ne güzel
yolcu
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Haziran 02, 2009, 08:39:42 ÖÖ »

Alıntı
bu chat saçmalığı dediniz parentez içinde yazılanlar ile kişileri  su ı zan teşvik ettiniz ve kardeşlerimiz hakkında topyekün zanda bulundunuz toplumda ola gelen hastalık kendini burdada göstermişsizleri tövbeye davet ediyorum.
Ayrıca ben askerliğim esnasında  bende girmiştim çarşı izinlerimde sakıncası ne? hem biri bi hatun ile yazışmış  evlenme niyetindeğim diye ne var bunda zaten zaten memlekette kalk tehaccüd namazına diyecek eş bulma oranı düşük bu siteler bu insanları biraraya getiriyorsa ne güzel

Sizin bunu yapmış olmanız bu işin meşru ve doğru olduğu anlamına gelmez kardeşim.

O siteler  sizi düşündüğü için, Allah rızası için kurulmuş bu amaca yönelik hizmet veriyor mu sanıyorsunuz? O sitelerden ne paralar kazanılıyor biliyor musunuz?Biraz araştırma yaparsanız o sitelerin sahiplerinin de kimler olduğunu anlar, kimlerin o işe de al attğını da görürsünüz.

En üstteki mesaj bir çok yerde bulunan bir mesajdır.Kimsenin gıybetinin filan yapıldığı yok hatta gördüğünüz gibi bir kısım insanları töhmet altında bırakmamak adına özel isimler çıkartılıp noktalama konulmuş.

Hemen bir ayet yapıştırıp insanlar hakkında hüküm vermek ne derece doğru peki? O da kul hakkına girmiyor mu?

Sen Bir hancı, ben bir yolcu.....
www.zehirli.org
www.evlilikmektebi.com
ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Haziran 02, 2009, 08:55:14 ÖÖ »

Alıntı
Size sadece gülüyorum  Sırıtan  Sırıtan Gerçekten bu şekilde düşünüyorsanız.Yazık...

Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
Ahmet Emin
Admin

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Haziran 02, 2009, 11:12:15 ÖÖ »

Dini zerre kadar bilmeyen yada kasitli olarak insanlari  islama karsi farkli bir yaklasima itmek isteyenlerin izafeti...islami terör ..islami chat ..islami...vs vs

Halbuki islamiyet bunlarin hepsini yasaklamistir..Onlarca ayet vardir kadin erkek münasebetleri hakkinda ..en güzel örnekler sahabide vardir..
 mesru kilanlar kendi mantiklari ile hükümler verip ayetlerin ihtiva ettigi manayi dahi anlayamayan zavallilar..en aciz kaldiklarinda ama o benim bacim, kardesim muhabbeti yapanlar islamiyet Kuran-i kerimde, hadisi seriflerde,  büyük din alimlerinin essiz kitaplarinda en güzel sekilde anlatilmisken sözde adi islamii olan ve insanlari harama günaha tesvik eden böle sitelerden mi dini islami ögreneceksiniz ?

ilim müzakeresi böyle chat odalarinda bay ve bayanin karsilikli yasin kac boyun kac muhabbetiyle mi yapilir heyhat ki heyhat..Bunlar sadece seytanin ve seytanlasmis insanlarin islamiyet adi ile müslümanlari kandirmasindan baska birsey degildir..dinini kitabini tam manasiyla bilen ve yasayan bir müslüman bu aldatmacalara zaten kanmaz..Rabbim akli selim ile nefsimizin ve seytaniin serrinden cümlemizi muhafaza eylesin..

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: