Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 38   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Günlük ziyaret  (Okunma Sayısı 27298 defa)
zhümeyra
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #195 : Ocak 04, 2009, 09:41:41 ÖS »

Amin Allah razi olsun
garip gurbetci
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #196 : Ocak 04, 2009, 11:30:30 ÖS »

İlahi Ya Rabbi ! Geçmişte Cezayirli kardeşlerimizin sıkıntılı olduğu günlerde Sahibu-s Zamanımızın "Oradaki Müslüman kardeşlerimize hiç olmazsa dua edelim" buyurdukları gibi biz de şu an da Filistindeki kardeşlerimizin üzerindeki sıkıntıların gitmesi için yalvarıyoruz.Ne olur Rasulullah'ın ve onun varislerinin yüzü suyu hürmetine kardeşlerimizin üzerinden belaları def eyle.Ve yine bugün vefatlarının 28. yıldönümü olan Sahibu-s Zamanımızın kerimesinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.Onlara hakiki manada ümmet, gerçek manada evlat ve kardeş olabilmeyi nasip eyle.Amin.Amin.Amin.

muharrem.08.1430
pazartesi

ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #197 : Ocak 05, 2009, 11:50:45 ÖÖ »

Allah razi olsun osmanlı abi  Amin  Ağlayan

Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
zhümeyra
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #198 : Ocak 05, 2009, 04:45:28 ÖS »

aminn amin inşallah..
ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #199 : Ocak 06, 2009, 12:08:39 ÖÖ »

Ey Allahım! Kalbin katılaşmasından, gafletten, ihtiyaçtan, zillet ve meskenetten sana sığınırım. Küfürden,
fâsıklıktan, hakka muhalefet etmekten, münâfıklıktan, kötü ahlâktan, rızık darlığından, şöhretten, riyâdan sana sığınırım. Hakkı dinlememekten, dilsiz olmaktan, deli olmaktan, kör olmak-tan, cüzzamlı olmaktan, âzaların titremesinden, alalık ve benzeri kötü şeylerden sana sığınırım.

Peygamberimizin (sav) en güzel dualarından.Rabbim şefaatlerine nail eylesin.
O'nun(sav) yolunda hakiki Kul,hakiki Ümmet olmayı cümlemize nasib eylesin inşaallah.

Amin.
muharrem.09/1430

Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
garip gurbetci
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #200 : Ocak 06, 2009, 12:29:25 ÖÖ »

Amin Allah razi olsun

ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #201 : Ocak 06, 2009, 12:30:08 ÖÖ »

Cümlemizden inş.

zhümeyra
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #202 : Ocak 06, 2009, 01:53:56 ÖÖ »

Amin Allah razi olsun
ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #203 : Ocak 06, 2009, 09:34:19 ÖÖ »

Cümlemizden inş.

garip gurbetci
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #204 : Ocak 07, 2009, 12:18:12 ÖÖ »

Ey Alemlerin Rabbi olan allahim biz aciz günahkar olan kullarin ellerin acmis bize merhametin ile merhamet et
,basta ana babamiza hürmette kusur ettirme dualarini aldir rizalarini kazandir,seytanin hilelerinden sakindir,bütün insanlara akil fikir ver,etmis oldugumuz tevbe ve istigfarlarimizi kabul günahlarimizi af ve magfiret et,bos insanlar ile vaktimizi gecirtme hayirli insanlari karsimiza cikarki biz acizis günahkariz aldanmayalim ,sana olan muhabbetimizi her daim arttir sana hakiki kul peygamber efendimize hakiki ümmet ve hazreti kuran-a hakiki hadime olmagi bizlere nasip ve müesser et,bize tehammül gücü ver,su anda savas olan yerlerdeki insanlara tehammül gücü ve imanlarini arttir ki davalarini unutmasinlar bizlerin imanlarini muhafaza et son nefese kadar ve son nefes dahil imanli bir sekilde vefat ettir,biz aciz nefsimizin hilelerini gözümüzü acip kapatincaga kadar bile kaptirtma  ne olur allahim büyük allah dostlari yüzü suyu hürmetine bu nacizenin dualarini kabul ve makbul et amin diyenler bütün kardeslerimizin günahlarinida af ve magfiret et ya rabbim

Muharrem.10..1430
carsamba Äusura günümüz mubarek olsun

ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #205 : Ocak 07, 2009, 12:37:11 ÖÖ »

Amin Allah razi olsun

zhümeyra
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #206 : Ocak 07, 2009, 09:11:07 ÖS »

Amin Allah razi olsun
garip gurbetci
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #207 : Ocak 07, 2009, 10:28:09 ÖS »

Yâ Rab­bi! Kıl­dı­ğı­mız na­maz­la­rı ka­bul ey­le! Ahir ve akı­be­ti­mi­zi hay­rey­le! Son ne­fe­si­miz­de ke­li­me-i tev­hid söy­le­me­mi­zi na­sip ey­le! Öl­müş­le­ri­mi­zi af ve mağ­fi­ret ey­le!
Yâ Rab­bi! Bi­zi, şey­tan ve düş­man şer­rin­den ve nefs-i em­ma­re­mi­zin şer­rin­den mu­ha­fa­za ey­le! Evi­mi­ze iyi­lik­ler, ha­yır­lı ve be­re­ket­li rı­zık­lar ih­san ey­le! Ehl-i is­lâ­ma se­lâ­met ih­san ey­le! Din düş­man­la­rı­nı kahr ve pe­ri­şan ey­le! Müs­lü­man­la­ra im­dad-ı ilâ­hiy­yen ile im­dat ey­le! gazzedeki kardeslerimze yardim eyle
Yâ Rab­bi! Has­ta­la­rı­mı­za şi­fâ, dert­li­le­ri­mi­ze de­vâ ih­san ey­le! Ri­ya­dan, ni­fak­tan, şi­kak­tan, her tür­lü has­ta­lık­tan, ka­za­dan, be­lâ­dan, tem­bel­lik­ten, âciz­lik­ten, ze­lil ol­mak­tan, zu­lüm gör­mek­ten, az­dı­ran zen­gin­lik ve az­dı­ran fa­kir­lik­ten, şey­tan ve nef­sin şer­rin­den, düş­man ga­le­be­sin­den, kö­tü huy­dan, bi­dat iş­le­mek­ten, da­lâ­le­te düş­mek­ten, ih­las­sız amel­den, her çe­şit gü­nah­tan, küf­re gir­mek­ten, er­ze­l-i ömür­den, ölür­ken ge­le­cek fit­ne­ler­den, di­ni­mi­ze ve  dün­ya­mı­za za­rar ve­re­cek şey­ler­den biz­le­ri ko­ru!
Yâ Rab­bi! Ha­ki­ki iman, gü­zel bir ah­lâk, şük­re­di­ci bir kalb, zik­re­di­ci bir dil, ka­za ve ka­de­re rı­za gös­te­ren ha­yır­lı bir ömür, az ye­mek, az uyu­mak, az ko­nuş­mak, az gül­mek ve di­ni­ne çok hiz­met et­me­yi, ka­bir aza­bın­dan ve ahi­ret deh­şe­tin­den kur­tul­ma­yı, ömür bo­yu rı­za­na uy­gun iş yap­ma­yı, şe­hit ola­rak öl­me­yi ve son ne­fes­te ehl-i sün­net iti­ka­dı­na uy­gun bir iman ve tev­be et­me­yi na­sip ey­le!
Yâ Rab­bi! Ken­di sev­gi­ni, sev­dik­le­ri­nin sev­gi­si­ni, sev­gi­ne ka­vuş­tu­ra­cak amel­le­rin sev­gi­si­ni na­sip ey­le! il­mi­mi­zi, ih­la­sı­mı­zı, ka­bi­li­ye­ti­mi­zi ar­tır, mu­rat­lar­dan, muh­las­lar­dan ol­ma­mı­zı na­sip ey­le, cö­mert ve isar sa­hi­bi kul­la­rın­dan ey­le!
Yâ Rab­bi! Ana ba­ba­mı­za ve ev­lât­la­rı­mı­za ve ak­ra­ba ve ah­ba­bı­mı­za ve bü­tün din kar­deş­le­ri­mi­ze ha­yır­lı ömür­ler ve gü­zel huy, akl-ı se­lim ve sıh­hat ve afi­yet, rüş­dü hi­da­yet ve is­ti­ka­met ih­san ey­le bu dünyadan hakiki dünyaya intikal eden annelerimizi babalarimizi akrabalarimizi dedelerimizi ninelerimizi  basta Peygamberimiz bütün Peygamberlerinin ve evliylarinin yüzünün suyu hürmetine gunahlarimizi af eyle cennetinle müjdeleyenlerinden eyle peygamberimize komsu eyle

Amin!..

Vel­ham­dü lil­la­hi Rab­bi­la­le­min. Al­la­hüm­me sal­li ala..., Al­la­hüm­me bâ­rik alâ..., Al­la­hüm­me Rab­be­nâ âti­nâ... Vel­ham­dü lil­lâ­hi Rab­bi­lâ­le­mîn. Süb­hâ­ne Rab­bi­ke
.FATIHA::

Muharrem.11..1430

ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #208 : Ocak 08, 2009, 12:29:40 ÖS »

Amin Allah razi olsun

zhümeyra
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #209 : Ocak 08, 2009, 06:42:40 ÖS »

Amin Allah razi olsun
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 38   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: