|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #195 : Ocak 04, 2009, 09:41:41 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip gurbetci
|
 |
« Yanıtla #196 : Ocak 04, 2009, 11:30:30 ÖS » |
|
İlahi Ya Rabbi ! Geçmişte Cezayirli kardeşlerimizin sıkıntılı olduğu günlerde Sahibu-s Zamanımızın "Oradaki Müslüman kardeşlerimize hiç olmazsa dua edelim" buyurdukları gibi biz de şu an da Filistindeki kardeşlerimizin üzerindeki sıkıntıların gitmesi için yalvarıyoruz.Ne olur Rasulullah'ın ve onun varislerinin yüzü suyu hürmetine kardeşlerimizin üzerinden belaları def eyle.Ve yine bugün vefatlarının 28. yıldönümü olan Sahibu-s Zamanımızın kerimesinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.Onlara hakiki manada ümmet, gerçek manada evlat ve kardeş olabilmeyi nasip eyle.Amin.Amin.Amin.
muharrem.08.1430 pazartesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #197 : Ocak 05, 2009, 11:50:45 ÖÖ » |
|
Allah razi olsun osmanlı abi Amin 
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #198 : Ocak 05, 2009, 04:45:28 ÖS » |
|
aminn amin inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #199 : Ocak 06, 2009, 12:08:39 ÖÖ » |
|
Ey Allahım! Kalbin katılaşmasından, gafletten, ihtiyaçtan, zillet ve meskenetten sana sığınırım. Küfürden, fâsıklıktan, hakka muhalefet etmekten, münâfıklıktan, kötü ahlâktan, rızık darlığından, şöhretten, riyâdan sana sığınırım. Hakkı dinlememekten, dilsiz olmaktan, deli olmaktan, kör olmak-tan, cüzzamlı olmaktan, âzaların titremesinden, alalık ve benzeri kötü şeylerden sana sığınırım.
Peygamberimizin (sav) en güzel dualarından.Rabbim şefaatlerine nail eylesin. O'nun(sav) yolunda hakiki Kul,hakiki Ümmet olmayı cümlemize nasib eylesin inşaallah.
Amin. muharrem.09/1430
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
|
garip gurbetci
|
 |
« Yanıtla #200 : Ocak 06, 2009, 12:29:25 ÖÖ » |
|
Amin Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #201 : Ocak 06, 2009, 12:30:08 ÖÖ » |
|
Cümlemizden inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #202 : Ocak 06, 2009, 01:53:56 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #203 : Ocak 06, 2009, 09:34:19 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip gurbetci
|
 |
« Yanıtla #204 : Ocak 07, 2009, 12:18:12 ÖÖ » |
|
Ey Alemlerin Rabbi olan allahim biz aciz günahkar olan kullarin ellerin acmis bize merhametin ile merhamet et ,basta ana babamiza hürmette kusur ettirme dualarini aldir rizalarini kazandir,seytanin hilelerinden sakindir,bütün insanlara akil fikir ver,etmis oldugumuz tevbe ve istigfarlarimizi kabul günahlarimizi af ve magfiret et,bos insanlar ile vaktimizi gecirtme hayirli insanlari karsimiza cikarki biz acizis günahkariz aldanmayalim ,sana olan muhabbetimizi her daim arttir sana hakiki kul peygamber efendimize hakiki ümmet ve hazreti kuran-a hakiki hadime olmagi bizlere nasip ve müesser et,bize tehammül gücü ver,su anda savas olan yerlerdeki insanlara tehammül gücü ve imanlarini arttir ki davalarini unutmasinlar bizlerin imanlarini muhafaza et son nefese kadar ve son nefes dahil imanli bir sekilde vefat ettir,biz aciz nefsimizin hilelerini gözümüzü acip kapatincaga kadar bile kaptirtma ne olur allahim büyük allah dostlari yüzü suyu hürmetine bu nacizenin dualarini kabul ve makbul et amin diyenler bütün kardeslerimizin günahlarinida af ve magfiret et ya rabbim
Muharrem.10..1430 carsamba Äusura günümüz mubarek olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #205 : Ocak 07, 2009, 12:37:11 ÖÖ » |
|
Amin Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #206 : Ocak 07, 2009, 09:11:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip gurbetci
|
 |
« Yanıtla #207 : Ocak 07, 2009, 10:28:09 ÖS » |
|
Yâ Rabbi! Kıldığımız namazları kabul eyle! Ahir ve akıbetimizi hayreyle! Son nefesimizde kelime-i tevhid söylememizi nasip eyle! Ölmüşlerimizi af ve mağfiret eyle! Yâ Rabbi! Bizi, şeytan ve düşman şerrinden ve nefs-i emmaremizin şerrinden muhafaza eyle! Evimize iyilikler, hayırlı ve bereketli rızıklar ihsan eyle! Ehl-i islâma selâmet ihsan eyle! Din düşmanlarını kahr ve perişan eyle! Müslümanlara imdad-ı ilâhiyyen ile imdat eyle! gazzedeki kardeslerimze yardim eyle Yâ Rabbi! Hastalarımıza şifâ, dertlilerimize devâ ihsan eyle! Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm görmekten, azdıran zenginlik ve azdıran fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşman galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalâlete düşmekten, ihlassız amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, erzel-i ömürden, ölürken gelecek fitnelerden, dinimize ve dünyamıza zarar verecek şeylerden bizleri koru! Yâ Rabbi! Hakiki iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve dinine çok hizmet etmeyi, kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tevbe etmeyi nasip eyle! Yâ Rabbi! Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle! ilmimizi, ihlasımızı, kabiliyetimizi artır, muratlardan, muhlaslardan olmamızı nasip eyle, cömert ve isar sahibi kullarından eyle! Yâ Rabbi! Ana babamıza ve evlâtlarımıza ve akraba ve ahbabımıza ve bütün din kardeşlerimize hayırlı ömürler ve güzel huy, akl-ı selim ve sıhhat ve afiyet, rüşdü hidayet ve istikamet ihsan eyle bu dünyadan hakiki dünyaya intikal eden annelerimizi babalarimizi akrabalarimizi dedelerimizi ninelerimizi basta Peygamberimiz bütün Peygamberlerinin ve evliylarinin yüzünün suyu hürmetine gunahlarimizi af eyle cennetinle müjdeleyenlerinden eyle peygamberimize komsu eyle
Amin!..
Velhamdü lillahi Rabbilalemin. Allahümme salli ala..., Allahümme bârik alâ..., Allahümme Rabbenâ âtinâ... Velhamdü lillâhi Rabbilâlemîn. Sübhâne Rabbike .FATIHA::
Muharrem.11..1430
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #208 : Ocak 08, 2009, 12:29:40 ÖS » |
|
Amin Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #209 : Ocak 08, 2009, 06:42:40 ÖS » |
|
|
|
|