Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: eşimi çok seviyorum ona karşı vijdanım hiç rahat diil nolur bilgisi olan yardım.  (Okunma Sayısı 194 defa)
ada
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Şubat 02, 2010, 06:56:10 ÖS »

1 buçuk senelik evli bayanım 20 yaşındayım eşimi çok seviyorum çok iyi bir insan ve onun da beni çok sevdigini biliyorum,onun gibi bi insanı allah karşıma çıkardıgı için hep şükrediyorum ama ona karşı vijdanım hiç rahat diil çünkü hiçbir kötülügü haketmeyen bi insan ve ben çalıştıgım yerde bir erkegin bana karşı olan ilgisini farkettim içimde hiç bi kötülük yoktu benimle görüşmek için çeşitli bahanelerle iş ortamında evli oldumu bildigi halde benle konuştu ben evliyim evli olmasam senle aramda hiç bişey olamaz dedim ama yinede onla konuştugum için sanki eşimi aldatmış gibi hissediyorum,eşime layık olamadımı düşünüyorum.Bu yaptıgım günahmı nolur yardım edin
asyasıla
Acemi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2010, 08:31:55 ÖS »

günah olurmu olmazmı bu konuda büyüklerımız ve bu konuda bilgisi olan kardeşmlerımız yardımcın olur ben vicdan konusunda öncelikle tebrık ediyorum vicdanlı bi kardeşmsnkı bu konuda kendini rahatsız hisetmışsın aynı yaşlardayız bende 20 yaşındayım ve nişanlıyım ama şunu söylemeliyim sevgili din kardeşim eşini seviyorsan oda seni seviyor dediğine göre ozaman başkalrının bakışlarına sana karşı böyle ahlaksız davranışlarına aldırış etme ve rahatsızsan bu konuda tedbirini al sakın ha sakın arayışlar içinde olma mutlu bi yuva kurmuşsun bunun kıymatını bilmelisin kadın olmak zordur hele kı bu devırde ama sakın kurduğun yuvanı bozma bugün en evli olduğun halde sana bakan bi erkek yarın bi başka evli birinede bakar sakın şeytan ve şeytanlaşmış insanlarını tuzağına düşme beni yanlış anlama ne olur sözlerım belki ağır olabilir inan din kardeşim amacım sadece uyarmak selametle
ada
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2010, 04:29:54 ÖS »

sevgili asyasıla çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim,biraz içimi rahatlattın ben tabikide yuvamın bozulmasını istemem,arayış içindede diilim çünkü zaten eşimden başka kimseyi sevemem,ama böle bişey başıma geldigi için kendimi çok suçlu hissediyorum napıcam bilmiyorum
asyasıla
Acemi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2010, 05:42:44 ÖS »

Anladım kardeşim sen içini ferah tut sonuçda göz zinasını yapan sen değilsin böyle insanlara karşı hep sertolucaksın hiç umursamıyacaksın bi kadın nasıl olmalı biliyomsn sözum sana deill sadece kendim içinde söyluyorum evınde evinin hanım hanımcığı ama dışarda işde okulda nerede olursa olsun erkek gibi olucak ben öyleyımdir asla tavız verme uzak dur ve dua et rabbime sığın ve hergün dışarı çıkdığında içinden kendine dua et rabbim şeytan ve şeytanlaşmış insanların tuzağından sana sığınırım ben hep öle yaparım ve inan rabbim dualrıma icabet edıyo seni tanımıyorum ama gönlü güzel bi kardeşimssin güzel gönlunu ferah tut dua et selametle
Gölge
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2010, 12:01:51 ÖÖ »

ne güzel bi yüregin varmis be ada kardesim
Allah.cc daim eylesin insAllah

bana göre fetva verilecek bi durum yok
tabiiki olayin tekerrür (tekrar) etmemesi halinde !

unutma... bir köyü bile yok edebilen bir CIG
kücücük baslar...!

kardesim...
bence kocanizla paylasin yasadiginizi ve verdiginiz tepkiyi !...
hem vijdaniniz rahat eder
hem kocanizla araniza güvenirlik gelir !

selam ve dua ile

Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
vefali
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2010, 11:16:42 ÖS »

benzeri hadisler ne yazıkki bir çok kere yaşanabiliyor. Dikkatli olmak gerekiyor. Allah yardımcınız olsun

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: