mecnun83
Ilgili
|
 |
« : Mayıs 30, 2009, 11:32:22 ÖÖ » |
|
YAKINDA ÇOK YAKINDA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
genç mücahide
Aktif

|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2009, 11:33:33 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2009, 07:59:37 ÖS » |
|
neye dayanarak söylüyon bunu irsad kardes ?
|
|
|
|
|
|
Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
|
|
|
mecnun83
Ilgili
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2009, 11:26:43 ÖÖ » |
|
En’âm 67 her haberin gerçekleşeceği bir zaman vardır. Yakında siz de gerçeği bileceksiniz.
Enbiyâ Sûresinin 105 . Ayetinde Andolsun, Zikir’den (Tevrat’tan) sonra Zebûr’da da, “Yere muhakkak benim iyi kullarım varis olacaktır” diye yazmıştık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vefali
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2009, 04:23:37 ÖS » |
|
ümmeti muhammed devleti.
lafla peynir gemisi yürümüyor. sen kalbindeki saltanatı, nefsi ammerinin elinden al gerisi de senin vazifen değil.. Vazifen olanla meşgul ol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecnun83
Ilgili
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2009, 11:14:26 ÖÖ » |
|
ortada laf yok ayet var belliki tefekkur etme alışkanlığın yok ben sana şu iki ayet ile cevap veriyim bu ayetleri düşünmek bizim üzerimize farz ben düşün dediğimden değil Allah düşün dediği için düşün araf 30. O, bir kısmını doğru yola iletti, bir kısmına da sapıklık hak oldu. Çünkü onlar, Allah'ı bırakıp şeytanları dost edindiler. Bir de kendilerini doğru yolda sanırlar şura 15. Bunun için sen durma çağır ve emrolunduğun gibi doğru gitl! Onların arzularına uyma ve de ki: "Ben Allah'ın indirdiği her kitaba iman getirdim ve aranızda adalet yaparım diye emrolundum. Allah bizim de Rabbimiz, sizin de Rabbinizdir. Bizim amellerimiz bize, sizin amelleriniz de size (aittir). Aramızda tartışmaya gerek yoktur. Allah hepimizi bir araya getirecek ve hep O'na gidilecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El-ensar
Okur
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2009, 12:40:59 ÖS » |
|
YAKINDA ÇOK YAKINDA
sevgili kardesim yazdik larini okudum ama oncelikle islam devletinin kurulmasi icin bir devletin yuzde doksan dokuzunun islamiyeti eksiksiz yasamasi gerek dayatmayla zorlamakla hic bir yere varilmadi vede varilamaz su olabilir nerde yasadigini bilmiyorum amam senin yasadigin yerde efen dimizin varislerinin evlatlari vardir onlara teslim olman ve verilen hizmetleri yapmakla kendini kurtarabilirsin Nezamn ki sabah namazlari cuma namazlari gibi karabalik olursa cemaat le kilinirsa buyolun gercek varislerine uyulursa her aile islamiyeti eksiksiz yasar sa Ehli sunnet ve-l cemaat itikadina iman edip yasanirsa ozman zaten islam devleti kurulmustur kandokmeye dayatma gerek kalmadan olur bunasil olcak evet eyitim okumak ve okudugumuzu amel etmek le cevremize yararli olmak la ehli sunnet ve-l cemamat icerisin de kardeslerim selametle ....
|
|
|
|
|
|
Kimseye etmem ?ikâyet, a?lar?m ben hâlime, Titrerim mücrim gibi, bakt?kça istikbâlime!
|
|
|
mecnun83
Ilgili
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2009, 02:47:51 ÖS » |
|
Sevgili kardeşim ya sana hiç kan dökülmeden ve insanların şimdi sahip oldukları iman ile iman edenler bir yol izleyerek bu islam devleti kurulabilir dersem bu mümkündür şüphesiz ki rabbim herşeye kadir öyle değil mi ? ben yanlızca buna hazırlıklı olun aklınızdan çıkarmayan bu salih amel çerçevesinde Allahın izniyle himmetinizi çevirmeniz için Allah a yalvarın çünkü bu amelde Allahın hoşnutluğu var.Allahı bilen ve kitabdan nasibini alanlar bunu bilir.'Allah ve resülünün önüne geçmeden bu amelin bi ucundan tutun' benim dediğim bu nekadar su ızan var bu forum da kan dökme falan ya sabr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vefali
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2009, 09:43:02 ÖS » |
|
ayetleri keyfi yorumlayarak sokakta gezen mecnunu peygamber bile ilan edebilirsiniz kardeşim..
herkes kendi develerine sahip çıksın yeter..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yolcu
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2009, 08:51:33 ÖÖ » |
|
Benim aklıma göre şöyledir böyledir.
Mealcilik, sadece Kurancılık hastalığı sahnelerde yine !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vefali
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 02, 2009, 10:21:53 ÖÖ » |
|
ya vatandaş kendini hayal dünyasında sanıyor. ya da parayla satın alınıp birilerin uşaklığını yapıyor. İnternette dolaşıp forum forum gezip islami kesimin nabzını tutan onları yoklayan bir takım gölgesinden bile korkanlar vardır ya öyle bişi.. Korkmayın islam devleti imiş, laiklik dabbemiş vs vs. bizim kapsama alanımız dışında.. sür eşeğini niğdeye  Vazifemiz insanlara Hakkı hakkaniyeti anlatabilmek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecnun83
Ilgili
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2009, 12:20:24 ÖS » |
|
ya vatandaş kendini hayal dünyasında sanıyor. ya da parayla satın alınıp birilerin uşaklığını yapıyor. İnternette dolaşıp forum forum gezip islami kesimin nabzını tutan onları yoklayan bir takım gölgesinden bile korkanlar vardır ya öyle bişi.. Korkmayın islam devleti imiş, laiklik dabbemiş vs vs. bizim kapsama alanımız dışında.. sür eşeğini niğdeye  Vazifemiz insanlara Hakkı hakkaniyeti anlatabilmek. Vazifemiz insanlara Hakkı hakkaniyeti anlatabilmek. ben bunu yapmıyorum dimi? bana konuş deki kurandan ve sünnetten delil getir ve deki' ALLAH c.c MUHAMMET S.A.V ümmetinin parça parça olmamızı ister de' varsa delilin getir.delil filan alim filan zat olamaz KURAN ve SÜNNET den delilin varsa söyle ben de müslümanım sana işitir ve itaat ederim. BİZİM ORTAK ÖZELLİKLERİMİZDEN BİRİ BU DELİLİNİ BEKLİYORUM YOKSA YAPTIĞIM BU İŞ NE BU tebliği engellemen ne diye kimin uşağısın amacın ne kimsiinn sennn necisin kimden fetva alıyosun Allah ve resülündan almıyosan rabbin kim. senin !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
El-ensar
Okur
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 02, 2009, 07:15:51 ÖS » |
|
Vazifemiz insanlara Hakkı hakkaniyeti anlatabilmek. ben bunu yapmıyorum dimi? bana konuş deki kurandan ve sünnetten delil getir ve deki' ALLAH c.c MUHAMMET S.A.V ümmetinin parça parça olmamızı ister de' varsa delilin getir.delil filan alim filan zat olamaz KURAN ve SÜNNET den delilin varsa söyle ben de müslümanım sana işitir ve itaat ederim. BİZİM ORTAK ÖZELLİKLERİMİZDEN BİRİ BU DELİLİNİ BEKLİYORUM YOKSA YAPTIĞIM BU İŞ NE BU tebliği engellemen ne diye kimin uşağısın amacın ne kimsiinn sennn necisin kimden fetva alıyosun Allah ve resülündan almıyosan rabbin kim. senin !
Vallahi Allah icin severiz Allah icin bugz ederiz Vallahi Allah icin cihad ederiz akli selim muslumanlar cihat derken nedemek istedigimi iyi anlamislardir sanirim cihad sadece kilicla yapilmaz sevgili kardesim konussurken kirilmadan bize yakisir sekilde konusabilirsek veya yazabilirsek nemutlu bizlere Ehli sunnet ve-l cemaat itikadin dan sapmadan herturlu sorunuza cevap vermeye hazirim benim de sorularim olcak tabiki
|
|
|
|
|
|
Kimseye etmem ?ikâyet, a?lar?m ben hâlime, Titrerim mücrim gibi, bakt?kça istikbâlime!
|
|
|
El-ensar
Okur
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 02, 2009, 07:19:40 ÖS » |
|
var bu forum da kan dökme falan ya sabr
sizin yazdiklarimi tekrar bir okursaniz sizin yazdiklariniza karsi bir artniyet olmadigini goreceksinioz kardesim bilakis sabir istemek Allah tan belayi da birlik te istemek tir bela olmadan sabir etmeniz de olmaz kardesim biraz dahah ilimli yaklasirsaniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|