Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: TEVESSÜLÜ İNKAR EDENLERE TEESSÜF  (Okunma Sayısı 1843 defa)
yolcu
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Temmuz 26, 2009, 08:51:24 ÖS »

Kuran-ı Kerim'e kendimce mana verirsem, hiçbir söylemim de elbette Kuran-ı Kerim'a aykırı olmaz ki kardeşim.

Önce altyapıyı hazırla, sonra da betonu sağlam attım de.Bu kadar basit mi?

Bu tür insanlar önce ya meal yazıyorlar, ya da Kuran dersleri adı altında programlar yapıyorlar ve burada nefislerine ve kafalarına göre ayetlere anlam yüklüyorlar.Ondan sonra da bir fetva verip bakın bu Kuran-ı Kerim'de geçiyor, ona ters düşüyor mu düşmüyor mu diyorlar.

Hakikat ehli sünnet alimlerin bize bildirdikleridir.Ki Onlar da merak etmeyiniz Kuran-ı Kerim'e, sünnete, icma ve kıyasa göre hüküm verirler.Kitabımız sadece bu Abdülaziz Bayındır'a şuna buna inmedi.Herkese indi.Birilerinin tekelinde değil.

1400 yıldır kimse bilmedi hayızlı kadının oruç tutabileceğini de Abdülaziz Bey mi bildi.Bunların hesabını nasıl verecekler.Yazık

Sen Bir hancı, ben bir yolcu.....
www.zehirli.org
www.evlilikmektebi.com
rey2466
Katilimci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Temmuz 27, 2009, 02:02:38 ÖS »

Yolcu kardeş dediğin gibi,herkes hesabını kendisi verecek.Ahirette her şey tüm açıklığıyla meydana çıkacak.İnşaallah,o gün yüzleri ağaran kullardan oluruz.Selamlar sevgiler

Bu Kur'an,en sağlam olana iletir.Uygun işler ve davranışlarda bulunan müminlerede müjde verir.Onlar için gerçekten büyük bir karşılık vardır. isra (17/9)
yolcu
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Temmuz 27, 2009, 10:52:03 ÖS »

Pek tabi ki.  Milletin itikadının bozulmasına müsade etmeyelim, mücade edelim ki hesap günü apak yüzlerle çıkalım inşallah Mevlamızın karşısına...

Sen Bir hancı, ben bir yolcu.....
www.zehirli.org
www.evlilikmektebi.com
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: