Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SANAL ILISKILER VE ISLAMI CHET  (Okunma Sayısı 3434 defa)
der_Pate
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 06, 2007, 09:07:39 ÖS »

Her sey icin sitenize emegi gecen her kese kalpten tesekkür ederim.cok önemli bir konuya parmak bastiniz.Ama bir cok islami site sahipleri bu siteye cok kizacaklar...
su misali
Katilimci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2007, 11:04:42 ÖS »

Alıntı sahibi: "der_Pate"
Her sey icin sitenize emegi gecen her kese kalpten tesekkür ederim.cok önemli bir konuya parmak bastiniz.Ama bir cok islami site sahipleri bu siteye cok kizacaklar...

sitemizi beğendiğinize sevindik teşekkür ederiz

yalnız islami site sahipleri bu siteye neden kızacaklar anlayamadım
vatandas1
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2007, 11:49:59 ÖÖ »

Forum teması görüntüsü iyi. Bunu nereden buluruz?

PHBB mod durumları filan nedir. öğrenebilir miyiz. Yardımlaşma felan lafta kalmasın dimi hocam

Bu forumun boş hali şablonu filan varsa alabilir miyim? Yani yerinde varsa Public domain filan ordan da indirebiliriz.

Sitenin genel durumuna gelince, Froum harici kısımlar, ziyaretçi defteri filan buralar halka açık olduğu için, her nevi adam, spammer, dinsiz, imansız , münafık kişiler bile yorum yazabilir. milletin aklını çelebilir. Böyle kısmların kaldırılması lazım. Hoca efendi kardeşlerimiz, fıkıh ve şer -i şerife uygun bilgiler kabulumuzdür.  

sizi de anlıyorum hangi birini okuyacaksınız? Okuyamıyorsanız o zaman denetim altına alın. Önüne gelen Haydar Dümen, Güzin Abla vey afıkıh alimi kesilmesin  , kafasına göre fetva vermesin
vefali
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2007, 02:07:19 ÖS »

www.phpbb.com adresinden bulabilirsiniz. gercek hayatta fikirlerini söyleyemeyenler icin de forum bir arayis ortami olabiliyor. tamamen kaldirilmasi paylasima kisitlama getirecegi icin dogru bir tercih olmiyacaktir.l Kontrol mekanizmasi iyi calismali ki daha verimli hale gelebilelim.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: