Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: lütfen bilgisi olan fikrini söylesin zor durumdayım  (Okunma Sayısı 2376 defa)
irem05
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Eylül 05, 2008, 01:37:22 ÖS »

ben üniverste öğrencsym lise ilk senesi biriyle konuştum uzun sürmedi günah diyerek eğer nasibimsen elbet buluruz birbirimizi diye ayrıldk ve şimdi ne onun bende ne de benim onda adresimiz yok telefon numaralarımız da tabi.fakat dindar bir beydi galiba bu sebeple aklımdan çkmyr.fakat yaş ilerledikçe isteyenler oluyr aklımda o olduğu için hayır diyorum sizce yanlış mı yapıyrm beklemekle o beni bulabilir mi?yani kader bu işler ama biraz da realist bakıyorum işe ne dersiniz yanlış mı yapyrm lütfen fikirlerinizi bildirin çok zor durumdayım ve hp rabbime o bnm nsbmdyse karşma çkr değilse aklımdan çkr rabbim diye dua ediyrm çare elbet rabbimde ama gönülde...
hadra
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 05, 2008, 04:59:02 ÖS »

kardeşim nasibinse elbet olur ama şu var taliplerin akla uygun ise ama bi tarafın isterkende diğer tarafın beklediğin insan yüzünden vazgeçiyor ise bana hata gibi geliyor .çünkü dindar kimliğine saklanıp saman altından yürüten çok erkekler vardır bunu unutma derim,tabi istisnalar dışında.şuanda birbirnizden haberiniz bile yok kim bilir belki o evlenmiş yada başkasını sevmiştir bu kadar beklemişsin ama bi ömür beklermisin bilemem.Eğer hayırlısı ise Rabbim karşına çıkarsın İNŞALLAH.ama ne yalan söyliyeyemki samanlıkta iğne aramak gibi bişey bu :wink:
roseshah
Acemi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ekim 10, 2008, 06:49:11 ÖS »

SEVGİLİ KARDEŞİM ÖNCELİKLE S.A
BEN DERİM Kİ;O KİŞİDEN Bİİ HABER ALMADAN ADIM ATMA.YANİ MUHAKAK ONUNDA SENİ BEKLEDİĞİNİ BİLMİYORSUN..BUNDAN EMİN OLMAN LAZIM ONA GÖRE HAREKET ETMELİSİN..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH..

İNŞALLAH DEDİKTEN SONRA BAŞLAYAN İŞE SENDE YETERKİ ONU AN.. ÇÜNKÜ İNŞ DERSE YAKARAN İNŞA EDER YARADAN..!
harded
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2008, 10:18:42 ÖS »

facebook dan bulabilirsin Kahkaha:D
ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mayıs 10, 2009, 08:57:35 ÖÖ »

Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah,lakin fikrimi soracak olursanız hayırlı bir eş için dua etmeniz ve evlilik yaşınız geldi ise,ailenizin ve sizin kriterlerinizle orantılı bir insan olduğunda izdivaç niyeti ile görüşmenizdir.

Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Eylül 21, 2009, 04:02:00 ÖS »

facebook dan bulabilirsin Kahkaha:D

Kahkaha

ya insana gül ver yada gülüver  Gülümseme Gülümseme
Gölge
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2009, 01:38:06 ÖÖ »

ne alaka pek cözemedim dogrusu !!!

hem lise arkadasligimiz uzun sürmedi diyorsunuz
hemde her gelen taliplimi reddediyorum diyorsunuz!!!

niye israrla onu bekliyorsunuz anlayamadim!!!
taliplilerinizden hic birimi dindar degiö!!!

Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
mehmet01
Katilimci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Eylül 22, 2009, 09:41:08 ÖS »

s.a
kadının kalbi telefon kulubesi gibidir,süresi bitince geçer erkeğin kalbi otobüs durağına benzer her önüne geleni alır.
boşver unutmaya çalış aklını kaptırmışsın ama yüreğini kaptırma onu evleneceğin erkege sakla anahtarını Yaradanına sun o sana hayırlısını gönderir.
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Eylül 23, 2009, 12:06:24 ÖS »

kadının kalbi telefon kulubesi gibidir,süresi bitince geçer erkeğin kalbi otobüs durağına benzer her önüne geleni alır.

hiç sevmedim bu sözü Üzgün
bence her iki tarafta birbiri için ilk olmalı....imkansız bişey bu bu devirde biliyorum ama doğrusu bu bence.... Kararsız

bu mesaj yazan kareşimiz zaten bu mesajı bi yıl önce yazmış ve yaptığı şeyde çok saçma zaten
nasipte varsa tekrar karşılaşırız diyip ayrılırmı insan hiç
öss ye çalışmayıp da nasip de varsa olur gibilerinden sözlere benziyo bu

ya insana gül ver yada gülüver  Gülümseme Gülümseme
ömerfaruk
Acemi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2009, 11:29:20 ÖS »

s.a
boşver unutmaya çalış aklını kaptırmışsın ama yüreğini kaptırma onu evleneceğin erkege sakla anahtarını Yaradanına sun o sana hayırlısını gönderir.

biraz cittiyete davet ediyorum
Gölge
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2009, 02:33:34 ÖÖ »

mehmet01 hocaya kizmaniza da anlam veremedim  Masum
biraz inceden düsünürseniz hakli aslinda
anahtar teslimi iki tarafli olursa daha iyi olmazmi hocam  Ney

Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
hwoarang1905
Okur
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Aralık 15, 2009, 05:18:39 ÖS »

herşey de bir hayır vardır eğer o kişi tekrar bulamadıysan ve uzun zamandır arıyorsan o kişiyi bence bunda da hayır vardır.Yani o kişi iyi bir insan olabilir fakat senin onu bulamaman ya da onun seni bulamaması ikiniz hakkında daha hayırlı demktir.
uzun zaman beklediysen onu bence daha fazla bekleme

Ya İslam'da erirsin, Ya inkarda çürürsün,
Yol mezarda bitmiyor; Girdiğinde görürsün.....!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: