Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kitap okumak insana ne kazandırır?  (Okunma Sayısı 2527 defa)
kontes
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 14, 2008, 10:43:33 ÖS »

Öyle sanıyorumki hepimiz bir çok kitap okuduk,ve okumayada devam ediyoruz.Sorum şu;şimdiye kadar okuduğumuz kitaplar bize ne kazandırdı?
vefali
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2008, 01:07:13 ÖÖ »

yagmur taneleri gibi..

yagmur yagar kiymetini bilemeyiz.. diner feryadu figan ederiz kuraklik var diye.

yagmur taneleri bize ne kazandirdi?

bazi eserler afet gibi... yüregimize imanimiza taarruz ederken bazilari bereket oldu hep

evet ne kazandirmisti?

kontes
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2008, 12:55:31 ÖS »

ne kazandırır bilmiyorum ama bişiy kaybettirmediği çok açık.
vefali
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2008, 09:21:53 ÖS »

Alıntı sahibi: "kontes"

Insanlarla dostluklari düsünelim. Bazi arkadaslar vezir ederken bazilari rezil edebiliyor.. Kitaplari yazanlar insanlarin kendisi. Yani dostumuz gibi düsünün.. bir mektup yazmasi gibi.. Yazar ile sohbet halindesindir. sen susuyor o konusuyordur. onunla konusur gibi.

dostunu söyle kim oldugunu söylim...

Dogru kitablari okumak gerekir. yanlis insanlarin yazdigi yanlislar bizi yanlisa götürür..

ne olursa olsun oku demek olmaz. insanoglu secici olmali. ömrümüzü bosa harcamayilim  :wink:

kontes
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2008, 10:24:12 ÖS »

yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum sevgili vefalı.
ömerfaruk.
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2008, 01:37:36 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "vefali"
Alıntı sahibi: "kontes"

Insanlarla dostluklari düsünelim. Bazi arkadaslar vezir ederken bazilari rezil edebiliyor.. Kitaplari yazanlar insanlarin kendisi. Yani dostumuz gibi düsünün.. bir mektup yazmasi gibi.. Yazar ile sohbet halindesindir. sen susuyor o konusuyordur. onunla konusur gibi.

Dogru kitablari okumak gerekir. yanlis insanlarin yazdigi yanlislar bizi yanlisa götürür..

ne olursa olsun oku demek olmaz. insanoglu secici olmali. ömrümüzü bosa harcamayilim  :wink:
:roll:

ibf
Azimli

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2009, 02:33:17 ÖS »

++++++++++++++

Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: