Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: islami chat aldatmacası  (Okunma Sayısı 1650 defa)
mecnun83
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Haziran 02, 2009, 12:24:33 ÖS »

tövbe estafirüllah pişmanım rabbim bizleri bağışla su ızan dabulundum aralarında halis niyetli kullarında elbette vardı demek bu zor ise kibir var demektir  rabbim gaffar gafur tevvab dır yene sizi tevbeye çağırıyorum.
ibrahimd
Okur
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Haziran 10, 2009, 06:59:01 ÖS »

bravo,güzel bir konuya temas etmişsiniz...
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2009, 11:02:30 ÖÖ »

o tür sitelerin savunulacak bir tarafı yok kardeşlerim burda gıybet yapmıyoruz
benim bildiğim kadarıyla isim vermeden gıybet olmaz
ayrıca o yazıların sahibi varmı yokmu bu belli bile değil bu sadece belli olan yazışma türü örneği görelimde ders alalım diye yazılmış bişey sadece

o tür sitelerde sadece amaç dini öğrenmekse eğer kamera sistemini kaldırsınlar
biz burada boş yere konuşmuyoruz belki içimizde bile böyle bir hastalığa tutulmuş olanalr vardır onlara yardımımız olur hiç olmazsa

ya insana gül ver yada gülüver  Gülümseme Gülümseme
mecnun83
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Haziran 24, 2009, 03:35:42 ÖS »

Peygamber efendimiz (s.a.a) şöyle buyurmuştur:
“Aynı denkte olan (erkek ve kadınları birbirleriyle) evlendirin; kendi ayarınızdakilerle evlenin; nütfeleriniz (çocuklarınız) için uygun yerler (aile ve kadınlar) seçin.”
Resulullah (s.a.a) şöyle buyurmuştur:
“Kadının malı ve güzelliği için onunla evlenmeyiniz; zira güzellik onu bozabilir, servet ise onu itaatsizliğe sürükleyebilir. Onun dindarlığını birinci derecede tutup kendinize eş seçiniz.”
Yine Resulullah (s.a.a) buyurmuştur ki:
“Sakın ahmak kadınla evlenmeyiniz; zira onunla oturup kalkmak bela, doğurduğu çocuk ise zayi olur.”[3] 
bu deliller ışığında bu siteler kurulması kişilerin tanışmasını uygun görüyorum şüphesiz Allah gaffar dır

ewet kamera sistemi kalkmalı biz etrafımızda ne kadar kötü şey varsa onu yok etmeye değil islam etmeye çalışmalıyız ayrıca ben  gıybet ettiniz demedim tekrar okursan herkese karşı su ı zanda bulundunuz ve teşvik ettiniz dedim bu ise yanlışdır allah rızası yoktur delil derseniz

Hucurat
(12)    Ey iman edenler! zannın bir çoğundan sakının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın. Herhangi biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz! Allah'a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah tövbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.

~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Haziran 24, 2009, 04:19:55 ÖS »

suizanda bulunmak içinde karşınızda bir kişi olması gerekmezmi Ney
şimdi biz burada içki içmeyin dersek içenlere karşı suizanda mı bulunmuş olucaz
sadece burada uyarıda bulunuyoruz

hadi kamera sistemi olmasa bir yere kadar uygun olabilir de hangi insan nefsine bu kadar galip gelebilir ki
iradesine güvenen insan girsin de kendine oradan dindar bir hanım bulsun ama oraya girenlerde sadece bir erkekle mi konuşuyorlar sanıyosunuz

islam flört etmeyi yasaklamış bir kere nişanlılık döneminde bile belirli şartlar dahilinde konuşmaya izin verilmiş

hem şu verdiğiniz hadise bakın

Alıntı
Resulullah (s.a.a) şöyle buyurmuştur:
“Kadının malı ve güzelliği için onunla evlenmeyiniz; zira güzellik onu bozabilir, servet ise onu itaatsizliğe sürükleyebilir. Onun dindarlığını birinci derecede tutup kendinize eş seçiniz.”

siz internetten tanıştığınız birisiyle kameradan filan görmeden evlenebilirmisinz
yapmayın ya o ortamlarda kimse karşımdaki dindar diye böyle bişey yapmıyor
ben mantıksal olarak baktığımda hiçbir uygunluk görmüyorum

ebrar06
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2009, 04:38:30 ÖS »

dini bilen lgun bir müzlüman zaten bu tür sitelere ihtayaç duyupta girmez.. Allah o insanlara akıl fikir versin..Allah nefsimize karşı zafer kazanmamızı nasip etsin inş..

Mezardakilerin pişman olduğu şeyler için,dünyadakiler birbirlerini yiyor..

imam GAZALİ
mecnun83
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2009, 09:55:02 ÖS »

su ı zan örnek bütün chat sitelerine girenler böyledir veya  şu millet(arab,kürt,özbek,çin vs.) böyledir dersen  kötü manada... dersen iftiradır çünkü her toplumun içinde kötüde var iyide vardır bu su ı zan a teşvikdir veya filan böyle yaptı ama onun niyeti kötü aslında düşünürsende su ı zandır zaten ayet zan ve gıybet birlikte yer almakta bunun çirkin en şerli kardeşi iftradır ama iftirada gıybette zandan doğar   tövbe eden kendine eder güzel kardeşim.
ama gel bu iş nasıl islam edilir onu konuşalım onun için birşeyler yapalım ayrıca kadın ve erkek nasıl konuşamazmış islam kadının ziynetleri ile değil birey olarak ön plana çıkmasını savunur.bunu flört olabilir manasında söylemiyorum. umarım sende öyle söylemişindir.Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2009, 01:50:09 ÖS »

ben konuşmaz demedim ama konuşanalrı görüyoruz kameraları açık, islam dışı konular ...
nereye gider bunun sonu

ben girdim bi defa adım kız ismi diye on bin erkek mesaj attı
nedir bu şimdi ya kız avından başka bişi değil o ortamlar
o amaçla giren kızlara ayrı kızıyorum giren erkeklere ayrı

yazık ya ben başke bişi demiyorum

mehmet01
Katilimci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Ağustos 30, 2009, 11:24:50 ÖS »

ya arkadaşlar,ilmi sohbet odaları yok mu? güvenilir bi site var mı bildiğiniz? boş vaktim oluyor değerlendirmek istiyorum, Allah korusun günahlara yönelmek istemiyorum da ayrıca ev ev dolaşıp sohbet ya da cemaaat takılmakta istemiyorum sadece oturduğ yerden müslüman arkadaşlarımla olmak istiyorumi Niyetim temiz Allah yemin olsun?
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #24 : Ağustos 30, 2009, 11:28:30 ÖS »

burası aradığınız adres olabilir ...

вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..

Kendim Ettim Kendim Buldum ....
mehmet01
Katilimci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Eylül 02, 2009, 12:46:48 ÖÖ »

bu ne ya anlamadım kafamı zorladınız. zan- su i zan ,falan caiz- değil, ne bu ya
ben evli bi kadının internetten bi yazısını okudum, sırf islami diye giripte bi erkek tarafından nasılda kafasın tersine çevrildiğini anlatıyodu, hatta zinaya kadar gitmişler,o şimdi bi tövbekar ve dul Gülümseme
boşverin kardeşler,siz kendi dürtülerinizi sağlama alın yeter derim.
hz ömer erkeklerin namuslu olduğu bi toplumda kadınların hiç bir şey yapamayacağını söylemiş yıllar önce. ben katılıyorum. o tam bi adalet güneşi.
Gölge
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Eylül 02, 2009, 01:14:41 ÖÖ »

bu ne ya anlamadım kafamı zorladınız. zan- su i zan ,falan caiz- değil, ne bu ya
ben evli bi kadının internetten bi yazısını okudum, sırf islami diye giripte bi erkek tarafından nasılda kafasın tersine çevrildiğini anlatıyodu, hatta zinaya kadar gitmişler,o şimdi bi tövbekar ve dul Gülümseme
boşverin kardeşler,siz kendi dürtülerinizi sağlama alın yeter derim.
hz ömer erkeklerin namuslu olduğu bi toplumda kadınların hiç bir şey yapamayacağını söylemiş yıllar önce. ben katılıyorum. o tam bi adalet güneşi.
iste bu
ne mutlu öylesi erkeklere
+tesekkürler

Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Eylül 02, 2009, 07:37:30 ÖÖ »

hz ömer erkeklerin namuslu olduğu bi toplumda kadınların hiç bir şey yapamayacağını söylemiş yıllar önce.

kesinlikle katılıyorum...
şimdiki erkekler nedense zina yapıp suçu da karşı tarafa atıyorlar zorlamışmış...... Kızgın Kararsız

mehmet01
Katilimci
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Eylül 02, 2009, 04:08:24 ÖS »

zavallı kızı m. karabulutu canice öldürdüler bunlar nasıl insan ya? Ağlayan yakında suç ölene kalacak sanırım!  doğru söylüyon kardeş,kızlar çoğu kez suçlanıyo,kızın ki namus erkeğin yok mu?
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Eylül 03, 2009, 10:59:10 ÖÖ »

münevver karabulut denen kız bence haberlerde masumlaştırdıkları kadar masum bi kız deil

onu öldürdüğü söylenen adamın nasıl biri olduğunu hiçmi bilmiyodu yani barlardan çıkmayan biriydi

böyle bişeyin başına geleceğini tahmin etmesi lazımdı bence dinsiz imansız bi insandan başka ne beklebilirdi ki Kararsız

kızlarında erkelerinde dikkat etmsi lazım tek taraflı hiçbişey olmaz bir toplumda...

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: