Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İhtiyaç Olunan bir Forum  (Okunma Sayısı 778 defa)
mybebic
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Kasım 11, 2008, 07:50:28 ÖS »

Allah ın selamı rahmeti bereketi üzerimize olsun.

www.zehirliok.com devamlı üstünkörü gayri iradi dikkatimi çekmekte olup arada bir makalelerini okuduğum bir yerdi o kadar.

Ne zamanki Sanal kandırıcılığın Klavyeye mahpus halini yaşayan tesettürlü erkek ve kadınların bu manada başta kendilerini kandırarak bu oyuna alet edildiklerini gördüm, islami sitelere karşı bir buğz oluştu içimde.

Tesadüfen Anasayfada "Duygusal Klavye tuşları ve tesettürlü şeytan.." konulu yazıyı gördüm. Foruma girme ihtiyacı hissettim.

İlk dikkatimi çeken ve Manevi açıdan haz duyduğum hal ise forumun ve içeriğinin munis-sessiz-Kendine özgü dürüst hali oldu. konulara ve kişiler arasındaki dialoglara göz gerdiğimde her ne kadar olmamasını istediğim durumlar olsada azınlıkta olması beni sevindirdi.

Anlattığım durumlardan dolayı ben genelde Alevi-Caferi Akımlar ile alakalı sitelerde Münazaralar yapan İnşallah müslüman biriyim.. İslami sitelerden anlattığım vesileler ile uzaktım. Fakat bu durum şu anda değişti nezdimde.

Takdir ettiğim www.zehirliok.com sitesinin yöneticilerini katkıda bulunanlarını ve Tüm zehirliok ailesini Bu Yolda Allah a emanet ediyorum. Allah cc yar ve yardımcınız olsun.

Faideli olabileceğim ve bana faideli olabilecek Tüm konular için artık aranızdayım.

Mesleğim = Bilgisayar mühendisi
El Ezher ünv. eğitimi gördüm. Türkiyede Hafızlık Akaid tasavvuf eğitimleri veriyorum Acizane olarak.

yanısıra Siber savunma ve saldırı sitelerinde Yöneticilik yapıyorum Bölücü siteleri ve sistemlerine karşılık. Türkiye de tanınan bir Bir Defacer sayılırım.

Bunları yazmamın sebebi;

Sizden bir talepte bulunak değil, aksine takdi ettiğim tüm konuların bende neyi içerdiğini bilmenizdir.

Allah a emanet olun..
zhümeyra
Global Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2008, 10:51:23 ÖS »

ve aleyküm selam

formumuza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah

forumumuza üye olup böyle güzel övgülerle formumuzu beğenmeniz şahsım adına
beni memnun etti ...

formumuzun da zaten asıl gayesi Ümmeti Muhammedin evlatlarını

bu çirkef ienternet ortamında

onları zehirlioklar dan alabildiğince   uzak tutabilme gayret ve çabasıdır

bundada başarılı olabiliyorsak ne mutlu bizlere...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: