|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #165 : Aralık 26, 2008, 12:09:54 ÖÖ » |
|
Amin insaallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gurbetci
Caylak
|
 |
« Yanıtla #166 : Aralık 26, 2008, 01:33:49 ÖÖ » |
|
amin güzelmis kardesim allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #167 : Aralık 26, 2008, 01:50:55 ÖÖ » |
|
amin güzelmis kardesim allah razi olsun
kardesim hosgeldiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #168 : Aralık 26, 2008, 09:00:32 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #169 : Aralık 26, 2008, 11:50:39 ÖS » |
|
(Allâhümme tahhir kalbî min'en-Nifâkı ve amelî min'er-riyâi ve aynî min'el-hıyâneti, feinneke ta'lemühâinet'el-a'yüni ve mâ tuhfî's-sudûr. Sübhânallâhi ve bi hamdihî, Allâhümm'ağfir lî zünûbî, ve vessi' aleyye nzkî ve hassin hulkî, ve tayyib lî kisbî, Ve akni'nî mimmâ rezaktenî ve tuhricnî min'ed-dünyâ hattâ terdâ annî, bi rahmetike ya Erham 'er- Rahımîn).
"Allahım! kalbimi nifaktan, amelimi riyadan, gözümü hainlikten temizle. Zira sen gözlerin hainliklerini ve gönüllerin sakladıklarını bilirsin. Ona hamdederek noksanlıklardan tenzin ederiz. Allahım! Günahlarımı bağışla, rızkımı genişlet, ahlakımı güzelleştir. Kazancımı helal eyle. Verdiğinle yetindir. Beni, benden çevirdiğin şeye yöneltme. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benden razı olarak beni bu dünyadan göçür
27..12..2008 cumartesi .Rabbim su günlerin hürmetine bizleri cehenneminden korusu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #170 : Aralık 27, 2008, 06:46:12 ÖÖ » |
|
aminn aminn inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #171 : Aralık 28, 2008, 12:59:58 ÖÖ » |
|
(İlâhî asaytüke bi cehlî ve kazâke, fa'fü annî bi hılmike ve rızâke, vekşif an kalbî hıcâbe ğafletî hatta erâke, yâ men lâ ta'cel bi ukûbetihî alâ men asâke, vec'al es'ade eyyâmî yevme likâke ve teveffenî, varda annî bi rahmetike, ya Erhamer-Rahimîn, ve'1-hamdü li'llâhi Rabbi'l-Alemîn).
"İlahi! Cehaletim sebebiyle sana ve hükmüne karşı geldim. Hilmin ve rızanla beni affet. Seni görebilmem için kalbimin perdesini aç. Ey kendisine isyan edeni hemen cezalandırmayan! Sana kavuştuğum günü en mesud günüm eyle. Ey Merhametlilerin en merhametlisi benden razı olarak canımı al. Hamd alemlerin rabbi Allah'a hastır."Allahim Yüce Peygamberimizin Hürmetine bizim günahlarimizi af eyle,Amin
28..12..2008 pazar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #172 : Aralık 28, 2008, 07:11:43 ÖÖ » |
|
aminn aminn inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #173 : Aralık 28, 2008, 11:05:37 ÖS » |
|
(Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min 'ez-zâlimîn. Rabbî amiltü sûen zalemtü nefsî ve ente Erham'ür-Rahımîn).
"Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim. Ben nefsime zulmedenlerden oldum. Rabbim! Kötülük yaptım. Kendime yazık ettim. Sen merhametlilerin en merhametlisisin."Muharremi serif ayi hürmetine bizleri ay eyle.Amin
29...12...2.0.0.0...8 pazertesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #174 : Aralık 28, 2008, 11:15:01 ÖS » |
|
aminn aminn inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #175 : Aralık 30, 2008, 12:04:53 ÖÖ » |
|
(Allâhümme ecirnâ min'en-nâr ve edhılne'l-Cenne-te mea'l-ebrâr, bi fazlike ve keremike yâ azîzü yâ ğaffar, Allâhümme yâ muhavvil’el-havli ve'l-ahvâl, havvil hâlenâ ilâ ahsen'il-hâl, rabbenâ zalemnâ enfüsenâ ve in lem tağfir lenâ ve terhamnâ le nekûnenne min'el-hâsirîn).
"Allahım! Bizi cehennemden koru. Ey bağışlaması bol yüce olan Allahım! Lütuf ve kereminle bizi faziletli kişilerle birlikte cennete koy. Ey güç ve halleri değiştiren Allahım! bizim halimizi en güzel hale çevir. Ey rabbimiz! Biz kendimize yazık ettik. Şayet bizi bağışlamaz, bize merhamet etmezsen mutlaka zarar görenlerden oluruz." bizleri af eyle Yarab
30.12.2.0.0.8 sali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #176 : Aralık 30, 2008, 12:36:28 ÖÖ » |
|
Amin Amin 
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
|
|
|
ömerfaruk.
|
 |
« Yanıtla #178 : Aralık 31, 2008, 01:14:00 ÖÖ » |
|
-(Allâhümme innî es'elüke bi Hakkı Muhammedin ve âlî Muhammedin, Sübhâneke Allâhümme ve bi hamdike, amiltü sûen ve zalemtü nefsî, fağfir lî fe innehû la yağfıru'z-zünûbe illâ ente, fe tüb aleyye, inneke ente't-tevvâb'ür-Rahîm).
Manası: "Allahım! Muhammed (S.A.S.) ve ehl-i beytinin hürmetine senin rahmetini isterim. Allahım seni teşbih eder sana hamdederim. Kötülük işledim. Kendime yazık ettim. Beni bağışla. Zira senden başka günahları bağışlayacak yoktur. Tevbemi kabul et. Sen tevbeleri çokça kabul eden çok merhametli olansın."
Muharrem..03,,1430 carsamba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haadime
Caylak
|
 |
« Yanıtla #179 : Aralık 31, 2008, 07:06:12 ÖS » |
|
Osmanlı kardeşim duaların arapça yazılışını ekleyebilirmisin ???dualar kısave öz,manaları çok güzel,dualara amin , amin ,amin :-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|