Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gelecek dunya.  (Okunma Sayısı 337 defa)
ucal
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 27, 2009, 09:30:35 ÖÖ »

Gelecek dunya.

Evvela s.a. Ben bu siteyi yeni buldum, ozum su anda Bakuda oturuyorum, men bir azeriyim. Ve indiden bazi sozleri sehv yazdigim ucun sizden uzr istiyirem. Indiki dunyada yasayan genclerin manevi cehetden cok boyuk bir sorunlari var ve bunu cok insan biliyor, ama malesef bu hickimin umrunda bile deyil. Kimesede bir sey soyleyende yani deyendeki: '' Nolacak bu dunyanin axri?''  ancak her yerde televizyonda, dergilerde, programlarda, hatda dizilerde de esitdiyimiz bir laf         var - ''cocuklar bizim geleceyimizdir'', ama siz ne cocuklariviza ne genclerivize ahlak, medeniyyet dersleri kecmisiz! Bes onda bizim geleceyimizin axri nolacak? Bes bizim cocuklarimiz, cocuklarimizin cocuklarinin yasadigi dunyanin hali nolacak? Televizyonda esittigimiz gus gribi, sonra domuz gribi diyorlar ama heckes bilmiyorki en boyuk grip ''ahlaksizlik gribidir'' ve her saniye-saniye onun etkisi dahada coxalir. Uyanin ey dunya ehalisi gozlerinizdeki o perdeyi acin ve gelin birlikde bu dunyamizi ''ahlaksizlik gribinden'' kurtarak. Allah bizim ve butun genclerin yardimcisi olsun! AMIN! Allah hepinizden razi olsun! AMIN!

~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2009, 09:55:49 ÖÖ »

a.s kardeşim
doğru söylüyorsunuz kuş gribinden kaçıyoruz
domuz gribinden kaçıyoruz da ahlaksızlık gribinden hala kaçış yolunu bulmadık
iman olmayınca ahlak da olmuyor
gençken yapılan herşey çok doğalmış gibi karşılanıyor
ama önemli olan da gençlikte yapılan amel değilmidir
Allah yardımcımız olsun bu gençlerin durumu ne olacak hiçbir fikrim yok

ya insana gül ver yada gülüver  Gülümseme Gülümseme
genç mücahide
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2009, 10:00:37 ÖÖ »

Gelecek dunya.

Evvela s.a. Ben bu siteyi yeni buldum, ozum su anda Bakuda oturuyorum, men bir azeriyim. Ve indiden bazi sozleri sehv yazdigim ucun sizden uzr istiyirem. Indiki dunyada yasayan genclerin manevi cehetden cok boyuk bir sorunlari var ve bunu cok insan biliyor, ama malesef bu hickimin umrunda bile deyil. Kimesede bir sey soyleyende yani deyendeki: '' Nolacak bu dunyanin axri?''  ancak her yerde televizyonda, dergilerde, programlarda, hatda dizilerde de esitdiyimiz bir laf         var - ''cocuklar bizim geleceyimizdir'', ama siz ne cocuklariviza ne genclerivize ahlak, medeniyyet dersleri kecmisiz! Bes onda bizim geleceyimizin axri nolacak? Bes bizim cocuklarimiz, cocuklarimizin cocuklarinin yasadigi dunyanin hali nolacak? Televizyonda esittigimiz gus gribi, sonra domuz gribi diyorlar ama heckes bilmiyorki en boyuk grip ''ahlaksizlik gribidir'' ve her saniye-saniye onun etkisi dahada coxalir. Uyanin ey dunya ehalisi gozlerinizdeki o perdeyi acin ve gelin birlikde bu dunyamizi ''ahlaksizlik gribinden'' kurtarak. Allah bizim ve butun genclerin yardimcisi olsun! AMIN! Allah hepinizden razi olsun! AMIN!

ALLAH razı olsun kadeşim bu duyarlılığınız için RABBİM sizden razı olsun inşALLAH
malesef önce ahlak diyen insanların sayısı çok azaldı

ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2009, 10:45:29 ÖÖ »

Amîn ...

hoş geldiniz sefa getirdiniz forumumuza kardeşim ...

dediklerinizi yapmak amacıyla cehenneme giden odunlardan 1 tanesinide olsa kurtarabilmek amacı ile çıktık ztn yola ...
rabbim hizmette muvaffak kılsın, daim ve kaim eylesin

вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..

Kendim Ettim Kendim Buldum ....
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: