Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: evlilik  (Okunma Sayısı 3220 defa)
yolcu
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Mayıs 18, 2009, 04:11:07 ÖS »

Alıntı
Hz isanın tekrar yeryüzüne geleceği ile ilgili hadisler uydurmadır.

Hayır uydurma değildir.Bir çok hadis-i şerif mevcuttur ve sahihtir.Ehli sünnet uleması da bu konuda ittifak halindedir.

Ama nedense özellikle net ortamında bu yaygara mevcuttur ve maalesef de buna bir çok insanımız inanmaktadır.Bu düşünceye savunanlara sormak lazımdır?

Deliliniz nedir sahih olmadığına?

Sen Bir hancı, ben bir yolcu.....
www.zehirli.org
www.evlilikmektebi.com
ebrar06
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Mayıs 18, 2009, 11:55:33 ÖS »

Bende sana katılıyorum Yolcu..Hz.isa,Peygamber'imizin ümmeti olarak inecek diye biliyorum..ayrıca rey2466 kardeş ben 9 yıldır doğru yolu buldum ama içimde herzaman Allah'a ve Peygamber'lerimize saygı sevgi barındırıyordum.Allah C.C bana belkide bu yüzden hidayet etti..dinimizi öğrendikçe bütün yasakların nedeninin bizim değer vermeyip mahvetmeye çalıştığımız bedenimize ve ahlakımıza Allah C.C bizden daha çok bize değer verdiği için,nefsimizi,bedenimizi ve sağlığımızı korumaya alma amaçlı olduğunu anladım...ayrıca Rabbin dileseydiyi ayet olarak yazmamıştın ilk mesajında..sen Rabbimizin Cebrail a.s.ma Peygamber'imize kuranda ilettiği şekilde yazıyorum Rabbin kelimesini deseydin bende Sana Hepimizin Rabbi demezdim..

Mezardakilerin pişman olduğu şeyler için,dünyadakiler birbirlerini yiyor..

imam GAZALİ
ebrar06
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2009, 12:48:09 ÖÖ »

ebrar06 kardeşim. Adamlar zaten KATL EDERSİNİZ.. ÖLDÜRÜRSÜNÜZ gibi tabirleri silah olarak kullanıp bizim cahilleri kandırmakta..

Lütfen bu ve benzeri terim ve ifadeler kullanmayın. Ayetlerin hükümlerini yerini getiren mahkemeler vardır. Kaldı ki tarih boyunca o islam mahkemeleri de sizin ifade ettiğiniz KATL i gerçekleştirmemiştir..

Diğer bir mevzu. KADIN din değiştirmiş. Boşadığı an çocuk kanunen annesinde kalıyor. Erkeğe düşen önce cocuguna sahip çıkmaktır.  Boşayarak tamamen çocugunu onların kucağına itemez.

Devir öldürme devri değil, diriltme devri.. ihya etme devri

Sanırım ben fazla reaksyon gösteriyorum,zararlı bi üyemiyim diye kendimi sorgulamaya başladım...ayrılsam daha iyi olacak sanırım..siteniz çok güzel huzur bozucu olmak istemem..

imam GAZALİ
rey2466
Katilimci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2009, 07:01:51 ÖÖ »

Rabbin dileseydi bütün insanlar inanırdı ,bunun için kendini helak mı edeceksin AYETİNİ nasıl anlamamız gerekir.

ebrar kardeş yine dikkatli okumamışsın.Ayrıca sitemiz çok güzel ,niye ayrılmak istiyorsun.Konuşa konuşa birbirimizden yararlanacağız.Selamlar sevgiler

Bu Kur'an,en sağlam olana iletir.Uygun işler ve davranışlarda bulunan müminlerede müjde verir.Onlar için gerçekten büyük bir karşılık vardır. isra (17/9)
ebrar06
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2009, 09:34:48 ÖÖ »

Uykuluydum dikkatli okuyamamışım kusura bakma

imam GAZALİ
rey2466
Katilimci

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2009, 05:15:04 ÖS »

özrün kabul edildi.Selamlar sevgiler

Bu Kur'an,en sağlam olana iletir.Uygun işler ve davranışlarda bulunan müminlerede müjde verir.Onlar için gerçekten büyük bir karşılık vardır. isra (17/9)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: