Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: yardım edin acil  (Okunma Sayısı 885 defa)
kulolamadım
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 28, 2009, 07:55:31 ÖS »

ARKADAŞLAR ÇOK MÜŞKÜL DURUMDAYIM EŞİM TERSTEN İLİŞKİ YÜZÜNDEN ÇOK ÜZERİME GELMEKTE NE FELAKETLER YAŞADIK BOŞANDIK RESMEN OLMADI DEĞİŞCEK DEDİK TEKRAR EVLENDİK OLMUYOR KENDİSİNİ HEP HAKLI GÖSTERİP BENİ ÇOK AŞALIYOR ÇOK ÇARESİZ KALDIM TÖVBE ALDIM VE DİNİMİN GEREĞİNİ YAPABİLMEK İSTİYORUM OLMUYOR AYRILALIM DESEM TEHDİT ZULMDE VAR AMA DİNEN BOŞANMAMMI LAZIM NAPMALIYIM OLMADI HERAN KAVGA ÇOCUKLARIM PSİKOLOJİKMEN BOZULDU BİLEN YARDIM ETSİN NAPİM
Gölge
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2009, 03:09:29 ÖÖ »

selamun aleyküm kardesim

evliliginiz sadece ters iliskiyemi bagli ?

dinini bilen ve yasayanlar ters iliskinin yasak oldugunu bilir

gecimsizligin geneli iman zayifligina baglidir..!

psikologa gitmeyi denedinizmi ?

Mevla yardimciniz olsun ve dogru yoldan ayirmasin insaAllah

Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
kulolamadım
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ağustos 29, 2009, 03:45:48 ÖÖ »

gitmez bu olayı şurda paylaştımı bilse delirir zulm eder kendim gitsem psikola nasıl anlatırım yaşadıklarımı burda bile açamadım üstü kapalı geçtim sadece boşanmak şu durumda caizmidir
just
Caylak
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2010, 09:19:26 ÖS »

sevgili kardeşim Allah cc kuranda ana babaya itaat edilmesini fakat Allah ın koyduğu kuralların dışına çıkılması durumunda onların dinlenmemesi gerektiğini emir eder.dolayısıyla hüküm Allah ve resulünündür. onun dışındaki hiç kimse kendi zevklerine yada anlayışına göre yaşayamaz, kurallar koyamaz. cinsel razularda sınır olmaz. biri biter öbürü başlar. insan hiç bir zaman tam bir tatmin ve doyum içinde olmaz. kısa zaman sonra sıkılır ve arzusu bir uç noktaya  gider. devrimizde şahit olduğumuz annesiyle, kız kardeşiyle ilişkiye girme rezaleti hep bu arzunun tatminsizliğidir. Allah cc yar ve yardımcınız olsun. dua ediniz. kabul olunacağına inanarak dua ediniz. peygamber efendimiz sav "dua müminin silahıdır" buyurmuştur.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: