|
Gölge
|
 |
« : Temmuz 15, 2009, 11:19:53 ÖS » |
|
selamun aleyküm güzel insanlar
bir maruzatim olacak müsadelerinizle
konularin ve üyelerin banlanmasinin yöneticilerin yorum ve insafina birakilmasi normal olabilir kurallar geregi lakin, üyelerin "kisilere" satasmadigi müddetce banlanmasi taraftari degilim zira, zehirliok forumunun panzehir özelligi kalkar o zaman
yöneticilerin forumlar üzerinde dikdatörlükleri vardir ama kisiler üzerinde degil
bu yazi üslubu birilerine sert yada ters gelebilir ama LÜTFERN bu konu kisisel degilde genel anlamda yargilansin
|
|
|
|
|
|
Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
|
|
|
rey2466
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2009, 12:33:34 ÖS » |
|
Çok doğru ,bence de banlanma olmaması lazım.Sizin düşünce yapınıza veya inandığınız bazı şeylerebaşkaları da inanmak veya sizin düşündüğünüz şekilde düşünmek zorunda değil ki.Beni de daha önce iki siteden atmışlardı ,çok üzülmüştüm.Selamlar sevgiler
|
|
|
|
|
|
Bu Kur'an,en sağlam olana iletir.Uygun işler ve davranışlarda bulunan müminlerede müjde verir.Onlar için gerçekten büyük bir karşılık vardır. isra (17/9)
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2009, 02:15:57 ÖS » |
|
uzun süredir kimse banlanmadı kardeşim nolduki şimdi ? geçmişte banlanan kişilerde görüş olarak kardeşlerimize, forumumuza zarar vermeye başladığı zaman banlanıyor ...
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2009, 02:32:06 ÖS » |
|
Yönetime güvenelim.Gerisi boş
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
|
yolcu
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2009, 09:05:10 ÖS » |
|
Bu sitede kişisel hesaplaşmalardan veyahut hoşnutsuzluklardan dolayı hiç banlanma yaşandığını bilmiyorum oysaki bir çok sitede admin egosunu tatmin etmek için hoşuna gitmeyen adamı anında banlar ki zaten sitesi hususunda çizdiği bir sınırlama yoktur.Gelsin üyeler, gitsin üyeler...
Herkes bizim düşündüğümüzü düşünmek zorunda değil elbet ama, kimsenin de inandığımız ve sıkı sıkıya sarılmamız gereken hususlara da hakaret etme lüksü yok.Hani özgürlüğün bir tanımı var.Senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü daraltmayacak-sınırlandırmayacak.
Misal biri üye olmuş tüm mesajları bulanık, ona buna çamur atan, ehli sünnete dil uzatan, kafasına göre fetva veren vs. E özgürlük var diye bu üye kişi tüm uyarıları kaale almıyorsa admin haklı ve doğal olarak banlayacaktır.O durumdakini banlamamanın da bir vebali var.(İnce düşünenlere)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2009, 06:47:14 ÖÖ » |
|
yolcu kardeşime katılıyorum sitemizde hiç bir admin kardeşimiz kendi nefsi için kimseyi banladığını görmedim vede anımsamıyorum herşey üeylerimizin daha rahat bir ortamda şerri şerififten ayrılmadan ehli sünnet üzerine daima doğru ve haktan yana yazılımlar okuyup öğrenmeleri için çaba sarfediyorlar..
eğer herkez kendi mantığına ve görüşüne göre birşeyler yazacak olursa bu forum maksadından ve amacından çıkar ve yine her forumun kendine has kendine müstesna kaide ve kuralları var her üye bu kuralları okuyup ona göre uyması gerekir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rey2466
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2009, 04:36:13 ÖS » |
|
Kişi bildiklerini ,düşündüklerini delilleriyle ortaya koyarsa,ve siz de onun gibi düşünmüyorsanız siz de düşüncelerinizi bildiklerinizi delilleriyle ortaya koyarsınız dileyen dilediğine inanır.Hakaret tabi ki olmamalı,hakaret olursa bir kaç uyarıdan sonra tabi ki sitenin huzurunu bozuyorsa atılabilir.Bu gayet normal.Kimileri sırf ortalığı karıştırmak için bu tip faaliyetlerde bulunabiliyor.Bir sitede bir yazı okudum yazıda aynen şöyle söyleniyor.Peygamberimiz miraçta Allahı baş gözüyle görmüştür,mezhep imamlarımız ve bazı salih kişilerde rüyalarında Allahı görmüşlerdir.Bu yazıyı görünce itiraz ettim.Hemen alimlere hakaret etmekle suçlandım,bilgisizlik,cahillik,ilmi seviyedurumun ne ,böyle devam edersen siteden atılrsınvb gibi tepkilerle karşılaştım . Başka sitelerde de buna benzer bazı durumlar meydana geldi.Hakaret ,küfür dine aykırı şeyler olmadığı müddetçe siteden atılmalara karşıyım.Arkadaşlar aynı soruyu ben size sorayım,düşünceleriniz nelerdir.Peygamberimiz miraçta Allahı görmüşmüdür.Mezhep imamları ve bazı salih kişiler rüyalarında Allahı görebilirlermi.Selamlar sevgiler
|
|
|
|
|
|
Bu Kur'an,en sağlam olana iletir.Uygun işler ve davranışlarda bulunan müminlerede müjde verir.Onlar için gerçekten büyük bir karşılık vardır. isra (17/9)
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2009, 05:06:48 ÖS » |
|
Link verir misiniz 
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 20, 2009, 07:59:07 ÖS » |
|
Arkadaşlar aynı soruyu ben size sorayım,düşünceleriniz nelerdir.Peygamberimiz miraçta Allahı görmüşmüdür.Mezhep imamları ve bazı salih kişiler rüyalarında Allahı görebilirlermi.Selamlar sevgiler
burasi bizi asar kardesim SAV Efendimiz gördüm dediyse görmüstür Cebrail asIin bile giremedigi katlara yükselmisti ki görenlerin gözüyle bakmak gerek yada gönül gözünün acilmasini dile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 20, 2009, 08:00:08 ÖS » |
|
Kişi bildiklerini ,düşündüklerini delilleriyle ortaya koyarsa,ve siz de onun gibi düşünmüyorsanız siz de düşüncelerinizi bildiklerinizi delilleriyle ortaya koyarsınız dileyen dilediğine inanır.Hakaret tabi ki olmamalı,hakaret olursa bir kaç uyarıdan sonra tabi ki sitenin huzurunu bozuyorsa atılabilir.Bu gayet normal.Kimileri sırf ortalığı karıştırmak için bu tip faaliyetlerde bulunabiliyor.Bir sitede bir yazı okudum yazıda aynen şöyle söyleniyor.Peygamberimiz miraçta Allahı baş gözüyle görmüştür,mezhep imamlarımız ve bazı salih kişilerde rüyalarında Allahı görmüşlerdir.Bu yazıyı görünce itiraz ettim.Hemen alimlere hakaret etmekle suçlandım,bilgisizlik,cahillik,ilmi seviyedurumun ne ,böyle devam edersen siteden atılrsınvb gibi tepkilerle karşılaştım . Başka sitelerde de buna benzer bazı durumlar meydana geldi.Hakaret ,küfür dine aykırı şeyler olmadığı müddetçe siteden atılmalara karşıyım. burasi tamam ve anlatmak istedigimde budur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2009, 02:51:28 ÖÖ » |
|
kişi haddini aşmadığı müddetçe hiç birşey olmaz ...
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
rey2466
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2009, 11:25:24 ÖÖ » |
|
İbf kardeş link veremeyeceğim,yazıyı siteden kaldırmışlar galiba ,ben bulamadım.Sitenin adı ebediyyen biz,Allah cc bölümünde 01 12 2008 tarihindeki Allahın cemali adlı konuydu.Siz de bir bakın belki bulursunuz.Benim bilgisayar bilgim hiç yok gibi.Selamlar sevgiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 21, 2009, 12:45:50 ÖS » |
|
Rey kardeşim ben yorumunuzu bu sitede diye okumuştum o yüzden Link istemiştim.Bu site dışında başka sitelerle işim olmaz kardeşim.Ben buranın ehli sünnet olduğundan emin olduğum için yönetime her şekilde güveniyorum. Sizin kaynak gösteriyor dediğiniz kişi sadece ayet-i kerime gösteriyor ama ayeti kerimeyi verdiği fetvalara kaynak olsun diye kendine göre yorumluyordu.Bunca zamandır buralardayız.Yönetimin bu konulardaki hassasiyetini de çizgisini de bilmeliyiz ve güvenmeliyiz diye düşünüyorum.
Selam ve dua ile..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2009, 11:51:25 ÖS » |
|
selamun aleyküm kardesler...
konu basligindan maksat siteyi kötülemek degil, bilakis, gelebilecek lekelere karsi tedbir icindi... yoksa, yöneticilere karsi bi garezimiz yok...
söyle aciklik getireyim: SELIM adli bi üye vardi... genelde (bizlere göre) aykiri konular acardi... her ne kadar aykiri konular acsada, inaniyorumki günümüzde öyle düsünenler var... onlarada cevap acisindan varsa delilli bilgilerimiz sunariz... yönetimden, bu üyenin yazilarinin takip edilmesini sahsen rica etmistim... ama banlanmasini degil... haa, bizlere bir aciklama yapilmadigi icin, yönetimle selim arasinda özelden yazisma olup olmadigini bilemeyiz..!
selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vefali
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 11, 2009, 01:26:27 ÖÖ » |
|
Yönetim olarak biz her zaman dikkat ediyoruz. Banlanmak için geçmişte bize yalvaran üyelerimiz de olmuştu.
Hatırlatmanız için teşekkür ederiz Gölge kardeşim, bu mevzuda daha dikkatli olmaya çalışacağız inşaallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|