Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hz.Muhammed karikatürleri tekrar satışa çıkarıldı  (Okunma Sayısı 288 defa)
genç mücahide
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Nisan 09, 2009, 10:31:01 ÖÖ »

İslam dünyasında büyük tepki toplayan ‘karikatür krizi’ farklı bir boyut kazandı. Karikatürlerden birinin bin adet kopyası Danimarka’da satışa çıkarıldı.
Hazreti Muhammed'e hakaret edilen karikatürlerden birinin kopyaları Danimarka'da satışa çıkarıldı.
Danimarka Özgür Basın Derneği Hazreti Muhammed'e hakaret edilen karikatürlerden birinin bin adet kopyasını karikatürist Kurt Westergaerd’in imzasıyla 1400 Danimarka kronuna yani yaklaşık 400 liraya satışa çıkarıldığını duyurdu.
Westergaerd ve Danimarkalı diğer karikatüristlerin Hz. Muhammed'e hakaret içeren 12 karikatürü ilk kez 2005'de bir Danimarka gazetesinde ardından başka ülkelerde yayınlanmıştı. Bunun üzerine İslam dünyasında protesto gösterileri düzenlenmişti.
Dönemin Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen bu konunun ifade özgürlüğü kapsamına girdiğini iddia ederek karikatürlerden Danimarka Hükümeti’nin sorumlu tutulamayacağını söylemişti

ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #1 : Nisan 09, 2009, 10:59:00 ÖÖ »

elbet bunların hesabıda sorulur

вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..

Kendim Ettim Kendim Buldum ....
Gölge
Aktif

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2009, 12:46:32 ÖÖ »

su an yapabilecegimiz en iyi faaliyet ciddi genis capli bir BOYKOT...

Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
mecnun83
Ilgili
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2009, 10:39:31 ÖÖ »

Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun elahmdüllilah müslümanın diyenler peygamberimize sahip çıktık eğer içimizde allahtan başka şeylerden ortaklarından korkan münafıklar olmasa idi bunun hesabı sorulurdu. yanlız biz allahın peygamberlerinden hiç birinin arasını ayırmayız ve hepsine indirilene iman ederiz peki tv de amerika patentli Soutpark gibi family guy gibi dizilerde isa a.s karikatürlerine niye ses çıkarmayızinsan onları izleyemez oturupta.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: