|
ibf
|
 |
« : Mart 06, 2009, 10:44:47 ÖS » |
|
Kayserili hırsız:) > > Polis Kayitlarina Gecmis Kayseride Yasanmis Gercek Bir komedi > > Hirsizin biri, bir evin Catisina Cikmis ve anten kablosunu > kesmis. > Evin reisi de tam TV'ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu > biraz > kurcalamis, Bozuldu herhalde ' diyerek yatmis. > > Ertesi gun adam ise gittikten sonra hirsiz kapiyi acip adamin > hanımına,Yenge, beni abi gonderdi, televizyon bozuk, alin da bir > bakin > dedi' demis. > > Saf kadincagiz da televizyonu vermis. Aksam adam eve gelip de > televizyonu > gorememis ve hanımından olayi ogrenince şoka Ugramis. > > O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz asagidan > islik cala > cala onlara bakarak sokaktan gecmis. Kadin hirsizi tanimis ve Bak > bey! > Televizyonu calan adam iste buydu!!' demis. > Adam bunu duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis. 5 dakika > sonra > diger hirsiz adamin evine gelip, hanımı Yenge, ben polisim, abi > hirsizi > yakaladi. > > Simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cuzdanini istiyor.' demis kadin > da vermis > normal olarak. > Adam hirsizi uzun bir saat kovaladiktan sonra kan ter icinde eve > donmus.. > VEEE yine şok  >
başta gülsekte gerçekten RABBİM sonumuzu hayır etsin inş.
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
hesra
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2009, 10:56:22 ÖS » |
|
 inanmıyorum ya güleriz ağlanacak halimize tamda bu olsa gerek...
|
|
|
|
|
|
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni ,desene yamyam senden daha Medeni M.AKİF ERSOY
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2009, 11:15:39 ÖS » |
|
 inanmıyorum ya güleriz ağlanacak halimize tamda bu olsa gerek... ++++++++++++++++++++++++
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
rey2466
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2009, 07:29:42 ÖÖ » |
|
Çok güzeldi,teşekkürler.Selamlar sevgiler
|
|
|
|
|
|
Bu Kur'an,en sağlam olana iletir.Uygun işler ve davranışlarda bulunan müminlerede müjde verir.Onlar için gerçekten büyük bir karşılık vardır. isra (17/9)
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2009, 07:13:54 ÖS » |
|
 )) beğenmenize sevindim
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
sen_sizz
Okur
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2009, 01:38:16 ÖS » |
|
başta gülsekte gerçekten RABBİM sonumuzu hayır etsin inş. Aminn İnşallhhh,valla bu zamanda gelde güven birine işte buyur;)))şekil A Örnek 1;)) paylaşım için tşk.kardeşimmm:) 
|
|
|
|
|
|
Büyük Randevu..Bilsem nerede,saat kaçta? Tabutumun tahtası,bilsem hangi ağaçta..
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2009, 03:41:07 ÖS » |
|
 rica ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2009, 02:07:52 ÖS » |
|
çok güzel
|
|
|
|
|
|
Bizimle sizin aranızdaki fark kardeş; SiZ; güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka müslümanlarısınız! BİZ; zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin; ve gerçek kahramanlık madeniyle sahtesini ayırdetmekte kuyumcu ustası bir gençlik...
|
|
|
hwoarang1905
Okur
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2009, 02:12:09 ÖS » |
|
çok acayip bir iş 
|
|
|
|
|
|
Ya İslam'da erirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor; Girdiğinde görürsün.....!!! 
|
|
|
selman-i pak
Caylak
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2009, 11:04:06 ÖS » |
|
NE DE OLSA KAYSERİLİ HIRSIZ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 20, 2009, 12:55:50 ÖS » |
|
 gülermisin ağlarmısın işte
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 24, 2009, 10:42:47 ÖÖ » |
|
hırsız kayserili ama saf duruma düşen de kayserili baksana:D
|
|
|
|
|
|
Bizimle sizin aranızdaki fark kardeş; SiZ; güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka müslümanlarısınız! BİZ; zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin; ve gerçek kahramanlık madeniyle sahtesini ayırdetmekte kuyumcu ustası bir gençlik...
|
|
|
|