|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2009, 06:00:32 ÖS » |
|
ya siz nerde yaşıyosunuz... ben de sizin dünyanizda yasiyorum yawf  türkiye gibi bir ülkede farklı birşeyin olması imkansız bu zamndan sonra.... imkansiz diye birsey yoktur beyaz-can... Türkiyeyi ve gelecegimizi düzenleyebilmek bizlerin elinde...
bu siteye girince bende kendimi daha mutlu hissediyorum ...sanki herkes burada konuştuğumuz konulara dikkat ediyor gibi geliyor çoğu zamn...insanın içinden herşeyi bırakıp ibadet edesi geliyor.. aslinda ne güzel olurdu baslayabilmen.. gercek mutlulugu bulurdun... huzuru bulurdun...
ama dışarı bir kere çıktığımda bi bakıyorum kimsenin müslümanlıkla dinle işi kalmamış... iman ile paranin kimde oldugu bilinmez... her gördügünü gördügün gibi yorumlamak yanlis olur... öyle bir zamanda yasiyoruz ki, ne mutlu kendini kurtarabilene..!ama benim gördüğüm durum çok kötü güzel bakan güzel görür be kardesim... olaylara pozitif bakmaya calis... kisiler genelde görmek istedikleri gibi bakar görüs ve fikirlerini dobra dobra yazdigin icin tebrik ederim seni... bir + puan Gölgeden... iyi günlerde kullan 
|
|
|
|
|
|
Günahlardan sakinmak, Tövbe ile ugrasmaktan daha kolaydir... (Hz Ömer-ra)
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 03, 2009, 06:03:51 ÖS » |
|
kardeşimiz olması gereken, yaşanılması gereken dünyadan bahsetmiş kardeşim ...
her ne kadar günümüzde böyle olmasada olması gereken bu ... :\
güzel, mantikli ve dogru yaklasmissin konuya ve beyaz kardesimize... tebrikler (+)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 03, 2009, 07:53:34 ÖS » |
|
aa çok teşekkür ederim  bide bana beyaz demesen çok mutlu olucam 
|
|
|
|
|
|
ya insana gül ver yada gülüver 
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 03, 2009, 08:12:07 ÖS » |
|
aa çok teşekkür ederim  bide bana beyaz demesen çok mutlu olucam  ama adini beyaz olarak yazmissin ben ne yapiim  nur kelimesi agir bir kelimedir can... heryerde (siradan bir kelimeymis gibi kullanmak istemiyorum... insaAllah yanlis anlamazsin... ama israr edersen neyaz.nur yazarim.. ama vebal senin..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 03, 2009, 08:54:01 ÖS » |
|
Allah razı olsun akrdeşim ... nur olayınada katılıyorum ...
insanın taşıdığı ismi kaldıramaması gibi bir olay ailemdede yaşanmıştı ... gülperi olan bir isim değiştirilmişti ...
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 04, 2009, 04:04:43 ÖS » |
|
hmm çok özür dilerim böyle bişeyin olduğunu bilmyordum...  zaten ben bu siteye iki yıl önce üye olmuştum...o zamnların saftık cahildik  şimdide biraz öyleyim ama şimdi olsa bu ismi seçmezdim belki de... neyse o zaman sen bana istediğin gibi hitap et artık yapcak bişi yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 04, 2009, 09:04:14 ÖS » |
|
hmm çok özür dilerim böyle bişeyin olduğunu bilmyordum...  zaten ben bu siteye iki yıl önce üye olmuştum...o zamnların saftık cahildik  şimdide biraz öyleyim ama şimdi olsa bu ismi seçmezdim belki de... neyse o zaman sen bana istediğin gibi hitap et artık yapcak bişi yok  anlayisin icin tesekkürler beyazcan... bak gene beyaz dedim  ama beyaz güzeldir beee... hem katisiksiz ve sadedir, hem de tertemizdir beyaz dimi beyazcan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 04, 2009, 09:54:04 ÖS » |
|
 yani ... beyaz duruluğu, saflığı temsil eder ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 04, 2009, 10:05:37 ÖS » |
|
 yani ... beyaz duruluğu, saflığı temsil eder ... aynen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hesra
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 04, 2009, 11:28:02 ÖS » |
|
(Bir zaman gelir, sünnet unutulur, bid'atler meydana çıkar. Sünnete uyanlar garip olur, yalnız kalır. Bid'atlere uyan ise, kendilerine çok arkadaş, yardımcı bulur) buyuruldu. O zamandaki Müslümanların nasıl yaşayacağı sorulduğunda, (Sudaki tuz, sirke içindeki kurt gibi) buyuruldu. Dinlerini nasıl koruyacağı sorulduğunda, (Avuçtaki ateş koru gibi. Bırakırsa söner, tutarsa elini yakar) buyuruldu. (Şir’a) Allah razı olsun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni ,desene yamyam senden daha Medeni M.AKİF ERSOY
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 05, 2009, 07:53:42 ÖÖ » |
|
Amîn Cümlemizden kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 05, 2009, 04:21:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gölge
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 05, 2009, 09:51:11 ÖS » |
|
o zamn yine beyaz de ama beyazcan deme olur mu  sen bilirsin beyaz... konumuza döndek nasil olur... bir bayan olarak nasil görüyorsun gidisati ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 06, 2009, 04:59:36 ÖS » |
|
ne tartışıyoruz hala anlamadım ben  bu dünya böyle ...zorla bir insanı islami şartlara göre yaşatamazsın ki... hangi devre bakarsanız bakın böyle kadınlar illa ki var... yapcak bişeyin olduğunu sanmıyorum biz önce kendimizi düzelteleim de imanımız yeterine olgunlaştıktan sonra onlara da yaymaya çalışırız bazı şeyleri.. çünkü gerçekten dinin bilmeyen biri Allah ı ispat et dese hiçbirey söyleyemem o kadar kötü durumum  inş şu öss geçsin öğrenmeye öğretmeye çalışırım bende... (her konuyu öss ye bağlamakta ustayımdır bu arada  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|