sizden bir ricam daha olucak hhmercan kardeşim bir arkadaş pc nin hızlı açılması için bazı önereilerde bulunmuştu bunlardan biride windovsu güncellemekti bende onu uyguladım sorun oldu
alt yazıyı okursanız anlarsınız bana bu konuda yardımınız olabilirmi ..çok teşekkür ederim..
7. Windows’unuzu güncel tutmaya özen gösterin
Windows güncellemeleri belli aralıklarla yayınlanır ve bu güncellemeler ile Windows’un içerisinde bulunan güvenlik açıkları kapatılır.
Windows Güncel
windovsu gündelleştirdim amma bu seferde windowsun sahte olduğunu söylüyor yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz bu windows kopyası,orjinal windovs doğrulamasından geçmedi diye bir yazı uyarı çıktı şimdi ne yapabilirim.. bana kim yardım edebilir acaba sorunlarım çoğaldı
(((((((MERCAN AYNI SOUN BENDEDE VAR YA. GÜNCELLEMELERDEN SONRA OFİS 2007 Yİ ÇALIŞTIRDIĞIMDA KOPYA ÜRÜN KULLAIYORSUNUZ YAZILIM KAÇAKÇILIĞINAQ KURBAN OLABİLİRSİNİZ ORJNAL ÜRÜN SATIN ALIN DİYOR
YA UCUZ BİRŞEY OLSA ALACAĞIMDA EN KÖTÜ PAKETİ BİLE 85 $ dOLAR CİVARINDA . ODA Bİ İŞE YARAMAZ
ARKADAŞLARIN BİRKAÇI GÜNCELLEMELERİ YAPTIKTAN SONRA DÖNÜŞÜ OLMAZ DEMİŞTİ VARMI BÖYLE BİRŞEY ?
Şimdi kardeşlerim trene yetişmem gerekli o yüzden sadece buna cevap verebilceğim

Eğer vindows güncellemelerini yaparsanız sistem orjinal omayan yazılımları otomatik olarak çakıyor ve size bu uyarıyı veriyor ...
Şuan aklıma gelen güncelleştirmeleri geriye alın (Windows Update den) uyarı veren proğramları açın aynı uyarıyı tekrar veriyormu bi bakın . Vermezse sorun yok ama eğer verecek olursa çözümüne e.şehire vardığımda bakarız artık ...
Uyarıyı verse bile şuan birşey olmaz merak tmeyin

ben aynı sorunu 2 senedir yaşıyorum ama birşey olmaz düşüncesi ile hiç uğraşmadım
daha birşey de olmadı
Kusura bakmayın ...
Selam ve Dua ile
Dualarınız eksik etmeyin yollar kötü ağ salim varalım İnşallah ...