freef
Okur
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2008, 01:30:26 ÖÖ » |
|
Bu adamlar sizinle aynı görüşte görüldükleri meselelerde dahi yanlı davranmışlardır. Zina gibi konularda kendi reylerine göre açıklama yapıp, bu günaha düşman müslümanları biz de sizin gibi hassasız, imasıyla kendi saflarına katmak istemişlerdir. Diyalog konusunda gibi siyasetçiler ile ve gibi İslam alimlerini köşeye sıkıştırmak için yazılar kaleme almışlar ve siz de bunu eklemişsiniz. Diyalog konusunu ayrıca bir ara sizinle konuşalım. Siz bunların samimiyetine inanıyor musunuz yoksa! Hem zehirli.org'da bunların bidatçi olduğunu söyleyip hem de kardeş sitenizde bunların yazılarına yer veriyorsunuz: Siz o zaman zehirli.org sitenize niye şu hadisleri aldınız diye sorsam bana kızar mısınız? Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Bid'at sahibine hürmet eden, İslamiyet’i yıkmaya yardım etmiş olur.) [Taberani]
(Kim bid'at ehlinden buğz ederek yüz çevirirse, Allahü teâlâ onun kalbini korkulardan emin kılar ve imanla doldurur. Bid'at ehline sert muamele edeni de, en büyük korku gününde emin kılar. Bid'at ehlini hakir ve zelil göreni de, Cennette yüz derece yükseltir. Bid'at ehline selam veren veya onu sevindirici şeyle karşılayan, Kur’an-ı kerimi küçümsemiş olur.) [Hatib]
Yazılarına yer vermek bile doğru değildir, bu, sizin tuttuğunuz yola aykırıdır. Geçen bir yazı okudum, Bidatçi bir yazar Sapık bir mealci olan Yahudi dönmesi Mukammed Esed'in Hacc hakkındaki bir yazısını köşesine almış. Hacc'ın güzelliklerini anlatıyor, müslümanların yaşadığı zevki ve iman heyecenını anlatıyor. Normalde mükemmel bir yazı yazmış Muhammed Esed. Ama anlayan anlar, bu bidatçi yazar Muhammed Esed'den alıntı yaparak balın değil, balı satanın reklamını yapıyor. Balı satan aldığı parayı el çabukluğuyla vuran biri. Bilmem örneğim uydu mu bu konuya? Niyetim sizi suçlamak değil, sadece bir uyarı. Bir dost tavsiyesi, bir arkadaş sitemi olarak kabul edin lütfen.
|