a.payza
Ilgili
|
 |
« : Eylül 02, 2007, 12:38:39 ÖS » |
|
Merhaba Değerli kardeşlerim, 1 ay önce ayağımı bir yerden atlarken kaslarımı fazla zorladığım için sakatladım ve doktora gittiğimde lif yırtılması olduğunu söyledi...şuanda 1 aydan fazla oldu son 2 haftadır çok şükür yürüyebiliyorum ama namazı kılarken çektiğim sıkıntıyı ben bilirim yani yürüyebilmeme ve birçok harreketi yapabilmeme rağmen ağrılarım halen devam ediyor acaba bu ağrılar kalıcı mı? Diğer merak ettiğim şey ise lif yırtılması ve lif kopması aynı şey mi? Bu konuda beni aytdınlatırsanız sevinirim
---Allah'a emanet olun---
|
|
|
|
|
|
Kurtuluşa ermek isteyenler, İlim öğrenmek isteyenler, Hakk yolunun yolcusu olmak isteyenler, Dini bilgisini arttırmak isteyenler Bu siteyi ziyaret edin pişman olmayacaksınız! www.cubbeliahmethoca.tv
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 02, 2007, 12:49:02 ÖS » |
|
büyük geçmiş olsun kardeşim ALLAH cc yar ve yardımcın olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
se-NS-izim
Caylak
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2008, 01:36:59 ÖS » |
|
iy günler benim şikayetim kanepeden kalkarken ayagımı aşagı astıgım osırada ayagımdan hırt diye bir ses geldi vedayanılmaz bir agrı oldu sonra dr gittik ront gen cekildim herhangi birşey yok sonra emar cekildim emarda lif yırtılması oldugunu ve amaliyat alması gerekiyor dedi dr ve buz tedavisi ilaç tedavisi verdi şu an dizimi katlıyamıyorum agrılarım devam ediyor amaliyat olmak istemiyorum nasıl bir tedavi olabilir ilerisinde ne gibi şikayetler yaşarım bu konuda bilgilen dirirseniz çok teşekkür ederim iy günler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2008, 05:49:34 ÖÖ » |
|
buranın doktoru yok heralde arkadaşlar baya oldu yazalı cevap gelmemiş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yolcu
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2009, 03:01:13 ÖS » |
|
Bir doktor lazım diyorsunuz  Bu konu çok okunanlar arasında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 20, 2009, 03:13:02 ÖS » |
|
bu hafta sonu karacaahmede ziyarete gittim tam kapıdan içeri girecektim köşeye vardım bir bayan arabasıyla içerden çıkıyormuş ve çok kapalı sağa kırdı arabayı kaldırımda neredeyse üzerimden geçirecekti elim arabanın aynasına vurdu ve yerim daraldı ve kendimi bri anda yerde buldum
kzımın yardımyla aya kaltım ama arabada bir sürü insan olmasına rağmen yanıma gelip bir geçmiş olsun bile demeden basıp gittiler bugün biraz sağ ayam dizimden ağrıyor ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yolcu
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 20, 2009, 03:17:57 ÖS » |
|
bu hafta sonu karacaahmede ziyarete gittim tam kapıdan içeri girecektim köşeye vardım bir bayan arabasıyla içerden çıkıyormuş ve çok kapalı sağa kırdı arabayı kaldırımda neredeyse üzerimden geçirecekti elim arabanın aynasına vurdu ve yerim daraldı ve kendimi bri anda yerde buldum
kzımın yardımyla aya kaltım ama arabada bir sürü insan olmasına rağmen yanıma gelip bir geçmiş olsun bile demeden basıp gittiler bugün biraz sağ ayam dizimden ağrıyor ...
geçmiş olsun vardır onda da bir hayır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2009, 03:24:00 ÖS » |
|
büyük geçmiş olsun kardeşim ... inşallah ciddi bir sorun yoktur doktora gittinizmi ?
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2009, 03:25:27 ÖS » |
|
büyük geçmiş olsun kardeşim ... inşallah ciddi bir sorun yoktur doktora gittinizmi ?
RAHMAN razı olsun kardeşlerim.. yok gitmedim fazla bir şey yok inşallah bundan sonrada çıkmaz inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2009, 03:28:27 ÖS » |
|
 inşallah çıkmaz ama çıkarsa diye düşündüm  tekrar büyük geçmiş olsun rabbim şifa versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2009, 03:33:51 ÖS » |
|
 inşallah çıkmaz ama çıkarsa diye düşündüm  tekrar büyük geçmiş olsun rabbim şifa versin inanın ayağımın acısından çok insanların duyarsızlığı beni dahada çok hasta etti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2009, 04:05:32 ÖS » |
|
 bizden taraf bir yanlışımızmı oldu acep 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 20, 2009, 09:09:52 ÖS » |
|
 bizden taraf bir yanlışımızmı oldu acep  yok estağfurullah ben bana çarpan bayan şöför kardeşime diyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2009, 07:26:20 ÖÖ » |
|
bugünlerde biraz ağırlık var üzerimde ya hayırlısı bakalım ... algılama sorunu flnmı yaşıyorum acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 21, 2009, 07:28:08 ÖÖ » |
|
ayrıca kendine çarpan kişiye bile kızmadan kardeşim diyorsunuz ya maşallah ... bana çarpacaktı plakasını arıyor olurdum heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|