|
ibf
|
 |
« : Ekim 11, 2008, 12:20:31 ÖS » |
|
Sağlık,çocuk,evlilik,hikaye,dekorasyon kısaca ne arıyorsanız burada rahatla bulabılrsınız www.kadinpenceresi.comOnlıne kıtaplar için tıklayınız http://www.kadinpenceresi.com/ekitap
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
zeynep-eses
Okur

|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2008, 04:39:16 ÖS » |
|
sağolasın zambak 
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2008, 04:49:58 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep.
|
|
|
ankebut-57
Katilimci

|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 08:53:58 ÖS » |
|
Tasarımı biraz göz yorucu geldi.
Başarılar.
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile be? noktad?r. (عشقْ) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, be? harf ile üç noktad?r.(ايمان)
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2008, 09:54:16 ÖS » |
|
Tasarımı biraz göz yorucu geldi. Başarılar.
Yorumlarınız eleştirileriniz bizler için çok önemli nede olsa buda bır ıhya projesı  dıkkate alıp ınceledıgınız için teşekkurler kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imdat sezer
Okur
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2008, 09:21:12 ÖS » |
|
hanım kardeşlerimizin içinde kaybolacağı bir site gibi  )) baylarda eşlerine layık olabilmek için girmeleri tavsiye olunur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2008, 09:29:00 ÖÖ » |
|
hanım kardeşlerimizin içinde kaybolacağı bir site gibi  )) baylarda eşlerine layık olabilmek için girmeleri tavsiye olunur  Kesinlikle katılıyorum,zaten girn ziyaretçiler yorum yazmadan çıkamıyor  yorum için teşekkurler imdat kardeşim  *** Site e kıtaplar açısından da zengin. Çocuklarına isim arayan anne babalar,evlatlarına dini eğitimde zorlananlar Niçin kadınpenceresının e kıtap bolumunu ıncelemıyorsunuz http://www.kadinpenceresi.com/ekitap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2008, 11:09:38 ÖS » |
|
bende siz sevgili bayanlara bir site tanıtayım buda bir ihya projesidir
maharetli ,hünerli,mutfağa önem veren , erkeğin kalbine giden yol ,midesinden geçen diyen bayanları bekleriz...
gelsinler sitemizi görsünler tariflerimiz den hem siz faydalanın, sizin güzel yorumlarınızdan da bizler faydalanıp sitemizi daha da geliştirelim
haydiyin bütün bayan kardeşlerimizi bekliyoruz
www.lezzetvadisi.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 02, 2008, 11:17:33 ÖS » |
|
www.lezzetvadisi.com çok istifade ettiğim bir site,teşekkürler zhümeyra kardeşim o degerlı sıteyı paylaştıgınız ıcın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zhümeyra
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 02, 2008, 11:28:14 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2009, 09:25:29 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibf
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 20, 2009, 08:40:34 ÖS » |
|
Hepsi değil, bir daha bakınız < 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|