ZİNA YAPMAK

Zina, cemiyetin baş belasıdır. İnsanlığın bir türlü önüne geçemediği toplumsal hadiselerden ve sorunlardan biri de zinadır.
Erkeklerin kadına bakış açısı değişmelidir, kadını cinsel meta olarak görmemelidir. Namusunu unutmuş, iffetli olmayan kadınla zina etmemelidir.
Toplumda meydana gelen krizden ortaya çıkar. Ahlaksızlıktan ve cinselliğin iradeye yenik düşmesinden olur. Kadının o güzel namus vasfını zedeler.
Zina, insanın yüzünü kızartan. İnsanı her yerde rezil eden bir kötü davranıştır. İnsanın şerefini ayaklar altına alır.
Toplum ve dinimiz zinaya müsaade etmez. Toplumsal ve ahlaki çöküntü olmadan zina olması beklenemez.


4 yorum

zina

evlenip ayrılmış bir çift tekrar birleşip aynı evde nikahsız yaşayıp nikahsız birte olup zina etmiş olurmu

21.12.2013 - dodoo

evet zinadır

Nikahsız birlikte oldukları için evet zina olur. Ayrıca islamiyette boşanmayı zorlaştırmak için boşanan çiftlerin tekrar evliliği zorlaştırılmıştır. Kadın bir başka erkekle evli olmadan eski kocası ile tekrar evlenemez!

19.03.2014 - evet zinadır

Sanalda cinsel iliski

yardiminiza ihtiyacim var lütfen beni bilgilendirin ve bana bi yol gösterin. Bundan bi sene önce bir kere görüp facebookda tanisip asik oldugum biri vardi baslarda arkadasca konusuyoduk ve aramiz cok iyiydi ama onun bana karsi arkadaslik disinda biseyler hissettigini anliyodum beni begendigini dile getiriodu ve bende ondan hoslandigim icin bundan rahatsiz olmuodum. Zamanla aramizda biseyler oldu sevgili deildik mesafeler yuzunden ama sevgili gibiydik. Sonra o bana bi gun daha once nette cinsel iliskiye meraktan girdigini soyledi ve ben sAsirdm oyle biseyi ben hayatta yapmam Allah korusun diyodum kendime. Ama sonra ne olduysa zamanla ben ona cok asik oldum ve onun istegi uzerine karsi koyamadm ve yapmam dedigim seyi yaptm. Cunku eger yapmasaydm bana karsi soguk davranir die dusunuodum onu sevdigim icin onunla cinsel iliskiyi girdim sanalda tabi ama ben daha cok o istedi die girdim kendim okadar zevk almiodum beno sevndiren sadece beni begenmesiydi. Yaptigim seyin yanlis oldugunu bilmem gerekirdi belkide biliodum ama askin gozu kormus gercekten. Simdi ise o kisiyle hic bi bagim
Yok ve ben kendimden cok ama cOk utaniyorum bole biseyi yaptigima inanamiyorum
Bi cok kez Allaha yalvardm affetsn die ama bu yaptigim zinaya
Mi girmis oluo affi yok mu nolur bi yol gosterin noolur

20.10.2012 - Zehirli ok ziyaretçisi

Re: Sanalda cinsel iliski

evet zinadır bu

02.03.2013 - Zehirliok Ziyaretçisi

Konular