8 yorum

Nişanlımla sürtünerek seviştik hamile kalır mıyım ?

Hamileliğin gerçekleşebilmesi için erkek spermlerinin bir tanesinin kadın rahmindeki yumurtaya ulaşması gereklidir.Bu ancak spermlerden birinin kadın cinsel organının içine girmesi yoluyla olur.
Eğer herhangi bir sperm cinsel organınızdan içeri girmediyse hamilelik oluşmaz.

06.06.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: Nişanlımla sürtünerek seviştik hamile kalır mıyım ?

Hamilelik için boşalmak şart değil. Mezi içinde de sperm var. Mezi vajinaya ulaşırsa düşük ihtimal dahilinde de olsa hamileliğe sebep olabilir.

26.06.2012 - KarateKa

Re: Nişanlımla sürtünerek seviştik hamile kalır mıyım ?

bizde sevgilimle sürtünerek şey yaptık ama ikimizin üstünde de hem iç çamaşırı hemde kot pantalon vardı ve o boşaldı bende hamile kalmaktan çok korkuyorum hep dua ediyorum dersimi aldım şu korkuyu şu ihtimali bi atlatayım bi daha böyle birşey yaparsam teşebbüs edersem ne olayım ya. korkudan ölecem kaç gündür neler düşünüyorum psiklojim bozuldu adetime normalde 15 gün falan var onu bekliyorum herşeyi araştırıyorum şu korkuyu bi atlatayım bi olmasın yani böyle bi felaket yeniden doğmuş gibi olacam o kadar mutlu.... meğerse ne mutluymuşum ben ya hiçbir sıkıntım yokmuş... şimdi günlerdir böyle birşey olmaması için dua ediyorum.. kardeş inşallah hamile değilizdir ikimizde.... inşallahhhh... ve sende yapma bundan sonra böyle bişey çünkü hayatım zehir oldu şu 15 gün içinde bana korkkmaktan sürekli dua ediyorum sürekli.... senin içinde edeceğim... sende bana et... :(:(:(:(:(

28.05.2012 - mutsuz123456789

ne kadarda rahatça

Allah katındaki günahınızı değilde,hamile kalıp kalmamanızı tartışıyorsunuz.ne kadarda açık yazmışsınız,yok şöyle oldu yok böyle oldu diye.karşı cinsle o mertebeye namuslu ve düzgün insanlar kolay kolay gelemez.bunu sanki olağan birşey olup bitmiş gibi bide soruyorsunuz.ben utancımdan,konunun başlığını solda gördüğümde midem bulandı ve aylardır daha yeni açıp baktım bu konuya.kınamak değil maksadım tabii ki.bizde aciz bir insanız.bizim de nefsimiz var,şeytan başucumuzda nöbet tutmakta.ama mutsuz kardeş,senin hamile kalma ihtimaline üzüldüğün kadar,böyle bi günaha üzülmemen şaşırttı beni.hamile kalmamış olsan bile,eşin,nikahlın olmayan biriyle bunları yaşamışsın.zihninden nasıl silinecek o rezil anlar.ben televizyonda kadınla erkeğin birbirine yaklaştığı sahnelerde bile yüzüm kızarmaya başlıyor."tövbe etme,nasıl olsa bi günaha girmişsim,günaha devam et"gibi şeytan kandırması bi yaklaşım elbette olamaz.önceki hayatında günah işleri olan ama Allahü teala'nın ihsanıyla tövbe eden evliyaların hayatlarına bir bak.samimi tövbe edip,bir daha asla o günaha dönmemişler ve ömürlerinin sonuna kadar hep o işledikleri günahlara gönülden pişmanlık hissetmişler.insanın şeytan farkı;tövbe etmesidir.şeytan;Allahü teala,"niye Ademin önünde eğilmiyorsun?"diye sorduğunda,şeytan ısrarlı bir şekilde eğilmedi ve kibirinde ısrar etti.dönüş yapmadı.işte insandan farkı budur.

22.08.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: Re: Nişanlımla sürtünerek seviştik hamile kalır mıyım ?

spermler vajinandan içeri girmemişse hamile kalmazsın. Korkmana gerek yok ama böyle bir günah işlediğin için tövbe et ve bidaha böyle bir işe teşebbüs dahi etme.

04.06.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Cinsel etkilesim

Bak kardesim oyle olmaz o is acik sacik arkadan yapacaktiniz ki korkmayacaktin

28.05.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: Cinsel etkilesim

böyle bi soruya böyle bi cevap normal olmuş.kardeşim burası,kadın erkeğin bilmem naparsa şöyle olur mu,hamile kalır mı?diye sorma yerimi?bunu öğrenmek isteyen doktora gider müracaat eder.aptalca ve ahlaksızca sorularla gelmeyin şu siteye.Allahım yaa,tövbeden,pişmanlıktan bahsediyoruz,sorulan soruya bak!

27.08.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: Cinsel etkilesim

Site yönetimini böyle bi yorumu yayınladıkları için kutluyorum

26.06.2012 - KarateKa

Konular