Türbanlı mühendis kıza sevişme görüntülü şantaj

Sevgilisi, kendisinden ayrılmak isteyen türbanlı mühendis kızı cep telefonuyla gizlice çektiği sevişme görüntülerini internette yaymakla tehdit etti.

Aynı üniversitenin makina mühendisliği bölümünde okurken 2005 yılında tanışan 24 yaşındaki E.İ. ve erkek arkadaşı 27 yaşındaki M.D., iki yıllık beraberliklerinin ardından bir yıl önce ayrıldılar. E.İ., M.D. ile yaklaşık iki ay önce yeniden birlikte olma kararı aldı.

Sevişirken kaydetmiş

Genç kızın kendisinden tekrar ayrılmasını engellemek isteyen M.D., bu kez sevişmelerini cep telefonuyla gizlice kaydederek bilgisayarında sakladı. Kısa süre sonra kavgalar başlayınca E.İ., erkek arkadaşından 8 Ağustos’ta tekrar ayrılmak istedi. Bunun üzerine M.D., cep telefonundan E.İ.’ye, "Benden ayrılamazsın. Elimde sevişme görüntülerimiz var. Eğer ayrılırsan bu görüntüleri internetten tüm dünyaya yayarım, rezil olursun" mesajı attı. M.D. ayrıca genç kızı, ayrılması halinde öldüreceğini söyleyerek de tehdit etti.

Kapıdayken 155’i aradı

Paniğe kapılan E.İ., şantaj ve tehditlerin arkası kesilmeyince eve kapandı. Genç kızın ailesinin şehir dışında olmasını fırsat bilen M.D., 11 Ağustos’ta akşam saatlerinde E.İ.’nin Batıkent’te bulunan evine gitti. Kapıda M.D.’yi görünce 155’i arayan genç kız, "Beni öldürecek" diyerek polisleri çağırdı.

Cep telefonu poliste

Eve gelen polis M.D.’yi gözaltına aldı. M.D.’nin bilgisayarına ve cep telefonuna el koyan polisler, ilk incelemelerde genç kızın erkek arkadaşıyla 14 dakika süren sevişme görüntülerini tespit etti. E.İ., emniyetteki ifadesinde M.D.’den şikáyetçi olduğunu söyledi. Özel bir şirkette çalışan genç kız yaşadıklarını polis ifadesinde şöyle anlattı:

Yatak görüntülerim

"İlk zamanlarda birbirimizi çok seviyorduk ancak zaman geçtikçe M.D.’nin psikopat ruhlu biri olduğunu anladım. Ayrıldım ama sonra da onunla cinsel ilişkiye girdiğim için evlenmek zorunda olduğumu düşündüm. Yatak görüntülerini çekip şantaj yapabileceği aklıma dahi gelmedi."

Korkutmak istiyordum

M.D. ise E.İ.’yi çok sevdiğini ve kendisinden ayrılmasını istemediğini belirterek şunları söyledi: "Benden yeniden ayrılacağını biliyordum. Bunun için barıştıktan sonra ilişki görüntülerimizi cep telefonuna gizlice kaydettim. Amacım görüntüleri internete vermek değildi. Sadece korkutup yeniden bana dönmesini sağlamaktı. Çok pişmanım." Adliyeye çıkarılan M.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9680183.asp


16 yorum

ben ilahıyatta okumuş

ben ilahıyatta okumuş bitirmiş biriyim.belki bu haber yalan ama türbanlı kızlar böyle şeyler yapabiliyo .ben bunu kendim çok kere gördüm ve yaşadım.her türbanlıya sakın güvenmeyin bu haberlerde yalandır demeyin kolay kolay ..içinizde şüphe olsun benim eskiden hiç şüphem yoktu ama artık her türbanlı için var

09.11.2011 - hüseyin erkan

TÜRBANN

NEDEN TÜRBANLI ACABA?? ÇOK BAYAĞI VE BASİT DİMİ AMAÇLARININ NE OLDUĞU BELLİ FAZLA SÖZE GREK YOK ABİLER ABLALAR

17.07.2009 - A-Y-A-Z

Arkadaşlar nihayetinde

Arkadaşlar nihayetinde Kader Adalet Eder.. Bu kız yatmış yani haber öle dio. tabi sizde diyosunuz Hürriyetin haberiyse gerçegi sapıtıp türbanlı felan gibide gösterilmiş olabilir.

25.08.2009 - cumle_muhendisi

kişilik

''' FASIK BİR KİŞİDEN BİR HABER D UYDUĞUNUZDA ASLINI ARAŞTIRINIZ... '' HADİS--
selamun aleykum aslında bir cok kardeşimiz cok farklı ve haklı yorumlar yapmıs.. ama sessiz kalmak istemedim.. bir arkadasımızın yolladıgı yukardaki yazı (ayet olsa gerek), cok dogru bir saptama. burda ilginc olan acaba o muhendisin yaptıgımı? kızın yaptıgımı? hurriyetin yaptıgımı?
haber dogru ise:
(bayana)
evlenmeden önce neden ilişkiye girdin?
ve bu ilişkide turbanı neden ön plana aldın?
(adama)
madem seviyordun neden almadın?
terk edilmeyi neden gururuna yediremedin?
sevdigin kızın özelini hangi şeref anlayısı ile internete dagıtacam dedin?
ya da özelini hangi şeref ve haysiyetle kameraya aldın??? bu sorular uzar
(hurriyete)
işin gucun muslumanları tefşir, tekfir etmek. sana diyecek sözüm yok misyonunu hakkıyla yerine getiriyosun zaten
Bu soruları elbet birileri sormustur onlara.. Kardeşlerim boşverin şimdi yorumu.. hariçden gazel kolay madem kötuluk görduk ve gömrmekteyiz bu olaylar devam etmekte, o zaman tebliğ metodunu saglam yap. komsunun evi yanarken sen kahve içmeye devam et. selam aleyk

06.06.2009 - Mechul Adam

''' FASIK BİR KİŞİDEN

''' FASIK BİR KİŞİDEN BİR HABER D UYDUĞUNUZDA ASLINI ARAŞTIRINIZ... '' HADİS

08.05.2009 - abdullah_13

S.ALEYKUM,

Hz. Peygamber (s)a buyurdular ki: "Aziz ve Celil olan Allah, gündüz günah işleyenlerin tevbesini kabul etmek için geceleyin elini açar. Gece günah işleyenlerin tevbesini kabul etmek için de gündüz elini açar, bu hal, güneş batıdan doğuncaya kadar devam edecektir" Burada "el", Allah'ın ihsan ve fazlından kinayedir.

Resulullah (sav) buyurdular ki: "İnsanoğlunun herbiri hatakardır. Ancak hatakarların en hayırlısı tövbekar olanlarıdır

25.01.2010 - Kaside-i Bürde

s.a hurriyetin yayinladigi

s.a hurriyetin yayinladigi haberleri haber diye okuyarak vakit bile harcamam...

09.05.2009 - Sebnem

haber hurriyyet'inse

haber hurriyyet'inse kesinlikle yalandır.müslümanlar kurnaz olmalı değil mi? saygılar.

02.05.2009 - brakom

Hata ve Hırsız

Nasreddin Hoca der ya hani komşulara. Evi soyulunca herkes Hoca'yı suçlar. Kapıyı açık bıraktın, koskoca adamsın neden dikkat etmedin vs vs. Hoca en sonunda dayanamaz. Hırsızın hiç mi suçu yok der..Yukarıdakileri okuyorum da her kes Hoca'yı (bayanı suçlamış).Hırsızın suçu yok gibi. Arkadaşlar öncelikle haberin kaynağı Hikmet Bey'in belirttiği gibi şaibeli. Hadi haber gerçek diyelim, hepimiz dört dörtlük, kusursuz insanlarız değil mi? Neden hata yapar bu zavallılar, biz üstün geniz. hata yapmayız değil mi?Türban takınca sistem otomatik hata yapmama haline geçer ve beyin buna kanalize olur değil mi? Bakın hata yapmış "tiz boynu vurula" demek gerek değil mi? NAMUS her kes için vardır. Annem der di "oğlum kıza namus neyse erkeğe de aynıdır". Burda erkeğin namusunu (bence namussuzluğunu) yargılayan yok.
Zaten haber haber içerikli verilseydi "türbanlı mühendis " diyeceğine sadece bayan demesi yeterli olurdu. Yanlı yaklaşım zaten belli. Sizde körükle gidiyorsunuz. Hatalarımızı affedebilmesi için affedicilerin en büyüğüne, rahmetine sığındığımız ve şüphesiz ki rahmeti gazabından bol Rabbimize dua edelim. Gerisi kaderin ince çizgisinde saklı.Dua ile...

24.02.2009 - gölgevehüzün

HERKES KENDİ KADERİNİ ÇİZER

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Güya başörtülü olan kız bence hatta kesin haksız tabi başörtülü olduğu doğruysa. ayrıca kader bize çizilen yolu yürümek değil seçenekler arasında tercih yapmaktır.Tercihimiz başımıza gelecekleri belirler.

10.01.2009 - Elvin

kötü bir örnek

kötü bir örnek olmuş ama işin ucunda hürriyet var bu sebeple pek inandırıcı gelmedi.

14.02.2009 - ali006

Hakediyor kız

Yaptığınız cezasını cekeceksin dünyada ve ahirette.Lütfen dinle alakası olmayıp türban takanlar türbanlaırnı cıkarsın

16.12.2008 - sanchez23

Hersey malesef tesettür ile

Hersey malesef tesettür ile bitmiyor,huy ve ahlak güzelligi basta gelir...önce bu vasiflara sahip olmaliki,o mübarek örtüye layik olalim...

22.08.2008 - Berru

türbanlı mühendis haberi

hürriyetin haberleri nekadar güvenli?
geçmişte post haberler hariç birçok
manşet haberleri kendilerini yalanladı
sonradan. ikincisi bu haberdeki amaç müslümanları
ezmek, rencide etmek, dini küçük düşürmek.
haber doğru olsa bile bu durumlara dikkat edilmesini
rica ederim. teşekkürler

21.08.2008 - hikmet

rezillik

tek kelimeyle rezalet ya ne günlere kaldık Rabbim bizi böyle insanlardan erkek kadın dahil hepsinden korusun harama bulaşmadan iffetli bi şekilde yaşamayı nasip etsin inşallah..

19.08.2008 - gönül hezeyanda

Konular