yardım edin lütfennnallah rızası için

s.a cok caresizim gecen yıl bi kızla cıktım ikiay sürdü ve eski cıktığıaraya girdi ve beni bırakmadı cok sevmiştim oda seviyordu ama neden bıraktığını anklayamadım ve 6 ay önce tekar basladıkcıkmaya altı aydır beraberis eskicıktığına dönmesinin sebebi ise onunla beranber olmus ilişki yasamıs kötü ilişkli yani en son noktası deyim ve tehdit etmiş ailene sölerim falan die bana herseyi anlattı yemin etti o günden beri ondan nefret etmiş zorla yapmıs ve tek seni sevdim senn hiçin herseyi yaparım diyo hiç yalan sölemedi herseyyi basta anlattı cok seviyorum cok mutluyum bu konu mutsuz ediyoır beni yanımda iken cok mutlu oluyor gülüyotr zıplıyor hopluyor mutluluktan ve bende bırakamıyorum onu mutlu görmek beni de cok mutlu ediyor ama cok caresisim cok seviyorum cok seviyorus birbirimis arka. lütfen allah rızası için yardım edin cok caresisim allah hepnizden razı olsun


10 yorum

selamun aleyküm

zor bi durum tabi ama kardeşim bak hislerinle hareket etme aklınla hareket et.sen kzıda seviyorsun af etmek için bahane arıyorsunbu . bir hadisi şerifde derki artık üzülmeni azalt kaderde olan olcak olmayanda olmayacak...ha bide istahere namazı kıl allah sor ...çünki gaybı yanlız bilen allahdır.allah seni sıkıntılardan kurtarsın kardeşim

28.02.2010 - BuSoN

asla ve asla

kardeşim zararın neresinden dönersen kardır. Bide Allahın razı olmayacağından sende razı olma oda tevbesini etsin Allah yardımcısı olsun ama tavsiye etmem. İlerisini bilemezsin ne yapar hem neden yeni ve temiz birini aramıyosun. Bide yaş çok önemli bu tür şeylerin farkına varabilicek bi yaştamısın. Yani mevzu vahiiim

16.06.2009 - MÜSLÜMAN

ÇOK HAKLISINIZ.GÜNAH

ÇOK HAKLISINIZ.GÜNAH İŞLEYENLERDEN NE OLURSA OLSUN SAKINMAK LAZIM. İNSANIN AFFEDEMEYECEĞİ ŞEYLER VARDIR. BU TÜR ŞEYLER(YOK EFENDİM KÜÇÜKMÜŞ, TEHDİTMİŞ, ZORLAMAYMIŞ, BİLMİYORMUŞMUŞ) SAÇMALIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. İNSANIN İRADESİ VARDIR EFENDİM. ALLAH BİLİYOR VALLAHİ.

30.04.2010 - yokyaw

sa dostum

sa.dostum.önce şu saçma yorumlara kulak verme sen.arkadaşın pişmansa ve tevbe etmişse bu işi kapat ve herkesede anlatma.Allah günahları affeder ama sen burdaki insanlara sorma onlar affetmezler.nedemek bu şimdi "kendini bu kızdan kurtar" belki kendi isteğiyle olmadı yada hadi oldu diyelim tevbe etmişse neyapacağız.bu aliak ın mesajı da nedek şimdi kendin anladın mı yazdığını kardeş. bu arkadaşı kız arkadaşından ayırınca ne kazanacaksın kız zaten pişman olmuş. hadi ayrıldılar peki bunun verdiği psikolojik yıkım o kızı başka kötü şeylere sürüklerse sorumlu kimi arayacağız "senimi" ...böyle mevzularda bilmiyorsan sus dalga geçme "bana nasıl çıkacağımı göster" bu dalgadan başka birşeydeğil...

13.06.2009 - hamza yiğit

niye kendine yazık ediyorsun ki...

böyle bir günahı olan kişiden ancak kaçılır.şimdi onu size sevimli gösteren şeytandan başkası değildir ki evlenseniz bu öğrendiğiniz bilgi ondan soğumanıza sebeb olur.allah onu da affetsin inşaalh...artık ne yazık ki eskiden toplumların helak olma sebebleri günümüzde normal tartışılan birşey olmuştur.hayasızlık modernleşme sanılmaktadır,en büyük günahlar içimize işlenmeye çalışılıyor.nefismizin başını boş bırakmayalım inşaalah...namaz ve dua ile allahtan selamet isteyelim.(sevdiklerine yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın inşaalah aminn. )

04.06.2009 - medine fidanı

harika bir yorum,

harika bir yorum, teşekkürler...
zina edenden her zaman uzak durulmalı, her ne kadar tövbe etse de o bir pisliktir. insan günah işler kalbine zehirli ok girer, her ne kadar tövbe etse de ok yerinden çıksa da muhakkak izi kalır.
ayrıca ailemizi çevremizi korumamız için çöplüklerden uzak durmamız lazımdır.
bu tür şeyleri af vs. yoluyla hoş karşılarsak bilelim ki devamı gelir. en güzeli Kuran. orda affı bırakın cezalarndırılması EMREDİLİYOR.

30.04.2010 - yokyaw

bu kız gerçek töbe etmiş

bu kız gerçek töbe etmiş olamaz mı bundan nasıl emin olcak arkadaş diyorsun ki şeytan hoş gördürüyo e gerçekten töbe etmişse eger dogruysa napcak bu arkadaş gerçekten ciddi bi durum sonunu bende merak ediorum yardımcı olalım arkadaşa tarafsız yaklaşmaya dikkat edelim..

01.03.2010 - vebaa

Kendi kararin olsun

Bi iSm-i aLLah-iR raHman-iR raHim!!!

Karde$ senin yapacagin $ey eger inaniyorsan ve olan bitene katlanabiliyorsan o zaman kendin kararini vereceksin. Bu konular cok ince bir cizgide duruyor. Kendi kararini kendin vereceksin bence... ALLAH yardimcin olsun.


La-iLaHe-iLLaLLaH

03.06.2009 - EmiN`

yaş kaç

kardeş yaş kaç acaba, ben 32 yaşındayım daha bir kızla çıkmadım da merak ettim banada nasıl çıkıldığını öğretirmisin? senin sıkıntın için de şunu söyleyeyim, Haram sevmekte, bir kıskançlık elemi ve firak elemi ve mukabele görmemek elemi gibi çok ârızalarla o cüz’î lezzet zehirli bir bal hükmüne geçer.Ayrıca gözlemlerime göre kız senden daha yakışıklı daha zengin daha akıllı daha çok okumuş vs.. birini bulduğu zaman seni terk edecek haberin olsun baksana kız sevgili değiştirmeyi adet edinmiş. sakın bana kızma sen sordun ben de gerçekleri söyledim canım kardeşim. Allah yardımcın olsun.

31.05.2009 - aliak2007

Yol yakın

Bu işin sonu hayırlı olacak gibi değil bügün başka biriyle seni bırakıp ilişkiye girecek duruma gelmiş sonra tekrar senin yanına gelmiş bu dürüst bir hareket değil olayları herşeyiyle sana anlatmasıda hoş değil .Sonuçta çok çirkin bir günah eğer sen böyle bir iş yapmamışsan inşallah öyledir.Kendini bu kızdan kurtar.Allah onuda affetsin inşallah ama sen öncelikle kendini kurtar.

24.05.2009 - divane aşık

Konular