DARDAYİM!!!!!

degerli arkadaslarim gecen zaman bir yazi yazmistim ve hic kimseden hic bir cevap goremedim sizden tekrar rica ediyorum durumuma bi yol gosterin dusuncelerinizi yardimlarinizi bekliyorum ins asiri derecede dardayim beni bu karanligin icinde yanlz komayin beni mevlamizin askina bana bir yol gosterin...


2 yorum

dikkat ve sabır

demün kardeşim, ne olursa olsun sakın ola ki annene ve babana lanet etme, kötülük etme, kötü söz de söyleme. Unutmayasın ki hayatına girmiş olan arkadaşlarının yerleri değişti ister karşı cinsten olsun ister hemcinsin... Ancak anne ve babanın yerine başka bir anne veya baban olmadı, olmayacak da. Değerlerini bil her zaman ve varlıkları, onların sana yardımları için Allah'a şükret. Konunun detayını ve önceki yazını bilmediğimden özel mesaj gönderdim sana, kontrol eder, cevaplarsan sevinirim.

02.02.2010 - srhnc

mustafa 58 e

Değerli kardeşim sakın annenin babanın rızası olmadan bir evliliğe kalkışma. Tamam sevdiğinden vazgeç demiyorum elbette ama onların rızası olmadan evlenirsen ve şayet onların gönlü kırılırsa mutlu da olamazsın zaten.Mücadele et ,dua et ,sabret .Gerçi geçerli bir sebep yok diyorsun .Peki niye karşı çıkıyorlar anlamıyorum ki bazen büyükleri. Niye gençlere karşı anlayışsız oluyorlar .Madem ikiside birbirini seviyor. Sen gene de iyi düşün .Bir tarafı yapayım derken diğer tarafı yıkma .Hele ki bu taraf anne baba olunca .Allah cc yardımcın olsun zor durum..

24.01.2010 - demün

Konular