ayrilmak istemiyorum ama

11 senelik evliyim ama 7 seneden beri esimle armizda cinsel sorunlar oluyor esim kendi kendini tatmin ediyor bana karsi hic bir arzusu yok bazen ayrilma sinirina geliyoruz ama ben \esimi hala eviyorum ne yapmaliyim hic kimseyle bu konuyuda paylasamiyorum cevap yazarsani sevinirim


16 yorum

Mahrem

S.A. demiyorum çünkü başkasını eşinin internette yorumlarla mahremini ifşa etmesine selam vermek yanlış bence.

Böyle mahrem bir konuyu buraya açmak hiç hoş bir hareket değil...Hatta hafız bir insanın eşi olarak ne işiniz var internette sizin...

Bence evlilikler de eğer bi problem varsa empati yapıp acaba ben ne yaptım demeli kendindiniz bir yanlış veya noksanlık mı yaptım demeli..Eşler birbirlerini değil kendini düzeltme çabasında olmalı..

24.06.2010 - mirza25

mirza25 kardeşim...

yorumunuza katılıyorum ve bu forumda en çok üzüldüğüm nokta insanların gunahlarını ve mahremlerini burda ifşa etmeleridir... çok buyuk bir yanlıştır...



Velilerin sözleri, ab-ı hayatla dolu, saf, dupduru bir ırmak gibidir. Fırsat elde iken ondan kana kana iç de gönlünde manevi çiçekler,güller açsın...!

25.06.2010 - Kaside-i Bürde

KADINLIĞINI KULLANAMIYORSUN

BEYİN YANLIŞ YAPYOR FAKAT BUYANLIŞTA SENİNDE PAYIN VAR KADINLIĞINI KULLANMAN LAZIM DIŞ GÖRÜNÜŞÜNDEN İÇ ÇAMAŞIRINA SAÇIN DAN MAKYAJINA MİMİKLERİNDEN SES TONUNNA KADAR SEN EŞİNİ KENDİNE BAĞLAMALISIN ONA İSTEDİĞİ ŞEYLERİ TATTIRMALISIN DİKKAT EDERSEN HEP ERKEK KADININ PEŞİNDEN KOŞAR SENİN DEĞİLDE BAŞKASININ PEŞİNDEN KOSUYORSA DEMEKKİ OKADIN DAHA ÇEKİCİ GELİYOR SEN KOCANI KENDİNE BAĞLAMALISIN BENCE YANLISAM AFFEDİN

08.11.2009 - kenaneli

slm

alimler mutlaka arastırdılar ve cinseligi belirledir sadece bizler arastırmıyoruz esiniz kendi kendine islem yapıyorsa ve bu sizi ihmal ediyorsa allah icin uyarın kendi kendine tatminlik gerekmedikce haramdır heleki evliyse ve sizi ihmal ediyorsa bunu spikologlarlan görüzmenize bile gerek yok bu dinizmide acık bir sekilde anlatılmıstır allah dan size sabır diliyorum

19.09.2009 - acıksözlü

neler var şu dünyada

BEN PARASIZLIKTAN EVLENEMİYORUM ŞEHVETİMİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORUM, ADAM EVLİ (BELLİ Kİ)MUHTEREM BİR EŞİ VAR YAPTIĞINA BAK. HADİ BİZİM DURUM VAHİM SENİN Kİ BİZDEN VAHİM.

30.06.2009 - kaan212ist

.........................

ÇARE SİZSENİZ CARE KENDINSIN

06.06.2009 - gülderen_güldeste

Gunaha giriyor

Bi iSm-i aLLah-iR raHman-iR raHim!!!

Abla sen e$ine gunaha girdigini, senin hakkini yedigini soyledin mi acaba? Erkegin kadin ustunde hakki var ama kadinin da erkegin ustunde hakki var. Eger dini butun biri ise soyleyin gunaha giriyor. Kendi kendini tatmin etmesi gunahtir. Ya evli insanlar bile kendi kendini tatmin etme yoluna ba$vuruyorsa o zaman genclerin hali ne olacak :///// ALLAH bizi affetsin, iyi etsin in$allah!

Hasbinallah we ni'mel vekil.

La-iLaHe-iLLaLLaH

03.06.2009 - EmiN`

slm aleykum kardesim

slm aleykum kardesim oncelikle cevap yazdigin icin tsk ederim
ben esimle bu konuda cok tartistim ama bana soylemedigi bisey var
internetten cok hoslaniyor gunah oldugunu soylememe gerek yok kendisi onceden hafizlik yapmis kisi.bende anlamiyom bu derece dinin bilmis kisi nasil olurda bu yollara girer.inanaki ben kafayi yiyecegim .eger diyorum doktorluk bi sorun varsa doktora git diye ama her seferinde kavga ediyoruz.ben bu kaderimle olunceye kadar gidecem herhalde.her zaman icimdee bi kusku ile yasiyacam acaba yinemi ositelere bakiyor diye allah hepimizin yardimcisi olsun

07.06.2009 - kirik kalp

@kırık kalp'e....

Selamun aleyküm. Yaşadığınız sorun şu zamanda çoktur. Allah sabırlar versin. Dua edin ve Üstadımızın aşağıdaki tavsiyesine uynun. Allah kurtarsın.

Şer'an koca, karıya küfüv olmalı, yani birbirine münasib olmalı. Bu küfüv ve denk olmak, en mühimmi diyanet noktasındadır. Ne mutlu o kocaya ki; kadınının diyanetine bakıp taklid eder, refikasını hayat-ı ebediyede kaybetmemek için mütedeyyin olur. Bahtiyardır o kadın ki; kocasının diyanetine bakıp "ebedî arkadaşımı kaybetmeyeyim" diye takvaya girer. Veyl o erkeğe ki; sâliha kadınını ebedî kaybettirecek olan sefahete girer. Ne bedbahttır o kadın ki; müttaki kocasını taklid etmez, o mübarek ebedî arkadaşını kaybeder. Binler veyl o iki bedbaht zevc ve zevceye ki; birbirinin fıskını ve sefahetini taklid ediyorlar. Birbirine ateşe atılmasında yardım ediyorlar!..
Cenab-ı Hak, bizi bu asrın dehşetli fitnesinden muhafaza eylesin... Tesettür Risalesi. üstad Bediüzzaman.

29.05.2010 - Mustafaa

Kusura bakma ama...

Yahu sen eşine niye fırsat veriyon ki bu iş, kabahat sende bence ben bir erkek olarak, eşimin bana istekli olmasını çok isterim...Sen istekli olsan bu iş biter....

05.06.2009 - ersen64

POPÜLER KÜLTÜR VE KADIN İMAJI

Popüler kültür tüm dünya ülkerini etkisi altına aldığı gibi ülkemizi de hızla içine çekmektedir. Bu kültürün insanımıza dayatılması insanlarımızın 'normal' olarak değerlendirdikleri olguları değiştirmeye başladı. Normal gördüğümüz yaşamlar, düşünceler ve hayat tarzları bu akımın önünde diz çökmeye başladı.
Kadının özgürlüğü ve kadın hakları tartışmalarında kadını yücelten zihniyet, aynı zamanda görsel medyada kadını bir 'meta' olarak kullanmaktan geri durmamaktadır. Kadının bir nesne olarak toplumun önüne konulması insanların, seküler ifadeyle en 'temel içgüdülerine' hitap etmesinin bir sonucudur. İnsanların en zayıf güdülerini hedef alan popüler kültür evlerimizin en baş köşesinden ( televizyon ) propagandasını acımasızca ve artarak devam ettirmektedir.
Bütün bu ve buna benzer durumlar insanımızın kadın algısında ve güzellik algısında reform yapmalarına sebep olmaktadır. İdeal kadın tipinin belirlenmesini tekelinde bulunduran popüler kültür, güzel kadın imajını zihinlerimize empoze etmekte hiçte zorlanmamıştır.Güzellik algısını zihnindeki ideal kadınla bütünleştiren erkeklerimiz, beraberinde kendi kadınları ile ideal kadın imajını da kıyaslamaya gitmektedir. İşte kadın-erkek ilişkilerinin sendelemeye başladığı yer de tam olarak burada başlamaktadır. Popüler kültürün önümüze koyduğu kadın, bakımlıdır, zayıftır, bütün kadınsı özelliklerini dışarıya yansıtmakta sonsuz özgürlüğü vardır.
Muhafazakar alt kültürlerde erkeklerimizin ideal kadın modelini eşleri ne kadar karşılayabilmektedir? Kapalı kültürlerde büyümüş kadınlarımızın öğretileri ile günümüz popüler kültürün dayatıları ne kadar paralelse o kadar mutlu evlilikler vardır, bu ne kadar ayrışırsa o kadar aile içi problemler yaşanmaktadır.
Mütedeyyin kadınların tabu olarak gördükleri bir takım cinsel düşünce kalıplarını tekrar gözden geçirmeleri ( eşlerine karşı) elzemdir. Kadınların ''Bana yeterince elgi göstermeyen, beğenilme takdir edilme ihtiyacımı karşılamayan, sürekli dışarı çıkmak isteyen bir eşim var'' serzenişinin sebebini birde bu açıdan yorumlamaları gerektiği aşikardır.

02.06.2009 - momento_mori

İtaet edene itaet edilir.

Emr-i İlahiye muhalefet ederse, itaet etmeniz gerekmez...Erkek karısını bu işte istekli görmek ister...Zaten erkek kadından daha çok yoruluyor bu işte.Kadınların biraz sabırlı olup, kocasının meşru isteklerini istedikleri kadarına müsade etmeliler..bir aile cinsellikte duygu paylaşımını yaşabilirse her sorunu aşabilir...Bu işteki duygu birliği çok önemli..

27.05.2009 - ersen64

bende bilmiyorum ne yapacam

slm aleykum kardesim,sen demissinki itaat edene itaat edilir.egerki bennimde bu konu basima gelmemis olsaydi bende direk kadini suclardim.kendimde bi kadim oldugum halde .ama ben suna inaniyorumki ben elimden gelen her seyi esime yapiyorum.buna karsilik esim ya yorgunum diyor yada kavga cikaracak bahaneler ariyor ben ne yapacagimi bilemedim.

05.06.2009 - kirik kalp

evlilik

evliliğin temeli saygı ve sadakat sevgi daha sonra gelir saygı biterse sevgide biter kadın kocasını elinde tutmasını bilmeli ama dini çerçeveyi aşmamak şartı ile çünkü bir hadisi şerifte (la taate lil mahluk ınde ısyanil halık)Allaha ısyan anında kişilere itaat yoktur eşinin senden istediği sizi Allaha ısyana götürecekse orada itaat yoktur ama onun haricinde kadın kıcasının meşru isteklerini yerine getirmesi lazımdır huzur Allahın kurallarına bağlı olmaktadır Allaha emanet olun.!!!

21.05.2009 - 596060

benim esimde bana soguktu

benim esimde bana soguktu sonra konustugumuzda benden cinsel konularda istekleri ldugunu onlari yaparsam memnun olacagini söyledi bende söz verdim yapacagima ama istekleri cok uc noktalarda yapmak zorunda kalip pisman oldugum seyler bende ne yapacagmi bilemiyorum

17.05.2009 - arayan

Konular