2008 yılı Mayis ayı konuları

Flört, evliliğin düşmanı boşanmaların da en mühim sebeplerindendir..( 2 )

  • tahkik

FLÖRTLE YAPILAN EVLİLİKLERDE BOŞANMA SÜREÇLERİ DAHA FAZLADIR.

Terbiyeyi Medeniyetin maddeperest eğitim sistemi ile terbiyelenenler. Evlilikte iki cinsin mutlu bir birlikteliği için birbirini tanımasını gerektiğini, evlilik sürecinden önce birbirlerinin kişiliklerini test etme ve deneme dönemleri olması gerektiğini savunmaktadırlar. Bu söz bir bakıma doğrudur ama doğru onların bildiği gibi değildir.

peygamberlik liyakate dayalı ilahi bir ihsandır(önce dua)

  • PARATONER

Ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan.. ey hayat sahibi Hayy.. ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan Kadîm.. ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan Bâkî! İhtiyaçlarımızı gider..
Bize lütfunla muamelede bulun.. başımızdaki bütün belaları def eyle.. bizim yanımızda ol, aleyhimizde olma.. bizi dînî ve dünyevî musibetlerden koru.. dünyayı en büyük derdimiz, tasamız ve kendisi için en fazla gayreti sarf ettiğimiz bir meta kılma...

Peygamberlik liyakate dayalı ilahi bir ihsandır

Kahroluyorum

  • Kahroluyorum

Ben 21 yaşında bir gencim,keşke olmaz olaydım kendimden nefret ediyorum.İnsanlığın en büyük suçunu işleyen biriyim.Kendime hakim olamıyorum iradem vicdanımın önüne geçmiş durumda.Öğrenime başladığım ilk yıllarda seçkin, çalışkan bir öğrenciydim.