2013 yılı Agustos ayı konuları

Goalunited 2013 PAF ligi gelistirme

  • hayat



Goal United Futbol Menejerinden bugün (23.05.2013) tarihiyle oyuncularina detayli bir bilgi yayinladi, iste ayriltilar...

"Sifir Durmasi gerek bazen". Iste bu her menejerin istedigi hic gol yemeden takimlari dize getirmek. Şampiyonluğu kazanmak için, takım kale önünde birkaç gerçek makası olmalıdır. Yani bunu genc yeteneklerine saglamak icin iste size "Forvet Akademisi" sizler icin update olmustur.

Bir gencin ateşle imtihanı

  • Kaside-i Bürde

Mecmau'l-Enhür sahibi Muhammed b. Süleyman, “Damat Efendi” lakabıyla meşhur olmuştur. Çünkü, bu iffet âbidesi, talebelik döneminde bir gece yarısı, mum ışığı altında ders çalışmaktadır. İlmî mütâlaalara daldığı bir esnada kapısı çalınır. O vakitte birinin gelmesinin hasıl ettiği hayret ve misafirin kimliği hakkındaki merakla hemen kapıyı açar. Karşısında genç ve güzel bir kızcağız durmaktadır. Misafir, yolunu kaybettiğini ve etrafta başka bir ışık göremediği için onun kapısını çalmaya mecbur kaldığını söyler.

Bir Aşk ve Hifa Hatun (Lütfen okuyunuz)

  • Kaside-i Bürde

Medine'nin kadınları hem güleryüzlü, hem de güzeldirler. Ancak Hifa Hatun başka güzeldir ve bambaşka gülümser. Öylesine sıcakkanlı ve öylesine samimidir ki kadınlar onu canları gibi severler.Oğlu,abisi erkek kardeşi olanlar akraba olmaya kalkar, hatta bazıları beylerine ister. Onu ciddi ciddi sıkıştırır, araya hatırlıları koyup, izdivaç teklif ederler.

Hifa Hatunun methi hızla yayılır ve çoook uzaklara gider. Bırakın hekimleri, tüccarları, vezirler, sultanlar sıraya girer. Ancak o Necaşi gibi bir İmparatoru bile reddeder sadece ve sadece Allah'ın rızasını diler.