30 Haziran 2010 tarihli konular

ne olur yardım edin bana........

  • umutsuzun

dostlar içim acıyor. içimdeki ses susmuyor. her gün daha bir tuhaf bir hal alıyorum. aklımdaki tek şey imtihan halindeyken ben rabbimi imtihan etmeye kalktım. ve sonuçlarına katlanıyor olduğum. bana yap diyen yapmam için güç veren nefsim daha sessiz. ben nefsime itaat ettim, nefsime hizmet ettim. şimdi geri çekildi ve beni izliyor kahroluşumu keyifle izliyor. ben rabbimin yapma dediğini, yaparsan eğer karşılaşacakların bunlardır dediğini yaptım. rabbi imtihan mümkünmüdür. bunu yapmaya kalkarsak eğer geleceğimiz yer tabi ki belli.

Pil Performansı İle En İyi Telefonlar

  • cagdas

Telefonların pil performansı herkes için önemli bir husustur. Zira kimse sürekli yanında bir şarj cihazı ile gezmek istemez. Yazımızda pil performansları ile öne çıkan güncel cep telefonlarını derledik.

Cep telefonlarının henüz yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde çok fazla dikkat edilmese de kıyaslama yaparken sorulan ilk sorulardan biriydi dolu bir şarj ile telefonun kaç gün kullanılabildiği konusu. Zamanla özellikle akıllı telefonlar dünyasındaki gelişmeler bu durumun göz ardı edilebilir olmasını sağlasa da an itibariyle şarj performansı birçok kullanıcı için ilk kıstaslardan birisi. Buradan hareketle yazımızda şarj performansından ödün vermeden kullanıcısına maksimum özellik vaat eden cihazları derledik.

Nokia X6

Finlandiyalı üreticinin yeni nesil akıllı telefon serisinin en yeni üyesi olan X6, akıllı telefon kavramı ile eğlence özelliklerini bir araya getirmeyi başaran son derece şık bir cihaz. 5. Sürüm Symbian işletim sistemine sahip olan X6, 5 Megapiksel kamera, GPS, Wi-Fi, HSPA hızında internet erişimi gibi donanımlar ile birlikte geliyor.