19 Ekim 2010 tarihli konular

Kedinin Başını Ezen Hasta Beyinler Ancak Kuran'la Şifa Bulur

  • I.Akin

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de bir üniversite öğrencisi kedinin üzerine basarak, tekme atarak öldürmüş ve çok az bir para cezası ile serbest bırakılmıştı. Bu vahşet hayvan severler tarafından haklı olarak kınandı ve pek çok hayvan sever Taksim meydanında buluşup tepkisini dile getirdi..

Gaz problemine doğal çözüm

  • Mavi Kelebek

Bebeklerin büyük sorunu olan gaz sancısı son buluyor. Gaz sancısından uykuya hasret kalan ebeveynler artık rahat uyuyabilecek.

Wind-salbe N içerdiği kimyon yağı sayesinde bebeklerde oluşan gaz problemine köklü ve kolay bir çözüm getiriyor. Tamamen doğal altyapıyla hazırlanmış formüllerden oluşan ve gaz sancısına neden olan bölgeye masajla yedirilen Wind-salbe N gaz sancısı nedeniyle uykusuz geceler geçiren anne ve babaların imdadına yetişecek.

Gaz sancısı nedir?

Bebeklerde görülen gaz sancısına kolik denir. Kolik; gelişimi normal olan sağlıklı bebeklerde, en az 3 hafta süren, haftada 3 günden ve günde 3 saatten fazla ağlamaların olduğu tablodur. Kolik, her 4 çocuktan 1’inde görülmektedir. Yeni doğan bebeklerde gaz sancısı 2-3 haftalıkken başlar ve genellikle bebek 3 aylık olduğunda büyük ölçüde geçer. Bazı bebeklerde 8-9 aylık olana kadar kolik devam edebilir. Kolik nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte, bebeğin sindirim sisteminin tam olgunlaşmamış olmasından, bebeklerin nefes alma ve beslenme koordinasyonu tam olmadığı için emme esnasında hava girişi olmasından kaynaklanabilir.

İSLAMİ SİTELERDE YAYINLANAN REZİL GOOGLE REKLÂMLARI

  • tahkik

Öyle bir asırda yaşıyoruz ki kapitalizm ,sefih medeniyet ve materyalist zihniyetin tesiriyle Müslümanların iktisadi ,içtimai, idari ve siyası hayat tarzı ve yaşamı ile kafirlerin hayatları bir seviyeye gelmiş ve aralarında pek fark kalmamıştır..Akıl kalp ve ruhları etkisi altına alan dünyevileşme akımları ile hak batıl ,igüzellik çirkinlik, haram helal ,aynı dükkanlarda aynı saflarda satılmaya başlanmış.lüks ve cazibeli yaşama tutkusu ile helal ve haram kavramları unutulmuş.para kazanma uğrunda bütün mukaddesatlar feda edilmeye başlanmış.