3 Eylul 2008 tarihli konular

Duygusal Klavye tuşları ve tesettürlü şeytan..

  • miftahulkuluub

Ara ara islami forumları gezmek rütin işlerim arasındadır. Şöyle bir ortama bakarım, internette müslümanlar nelerle meşguller, neleri tartışıyorlar neleri paylaşıyorlar diye; Sadakat forumla da mukayese babından. Faideli olduğunu düşündüklerimi de ara ara forumumuzda gündeme getiririm.

Geçenlerde yine çok takibat yapılan bir forumdaki bir başlık dikkatimi çekmişti. "Birbirimizi daha iyi tanımak için lütfen herkes şu şu bilgilerini söylesin." diye Ve yorum rekorları kırılan bir konu. Gerçi üyelerin profilleri de bunun habercisiydi ve şaşırmak gereksiz olsa gerekti..

Abili ablalı muhabbetler, cicili bicili imzalar, kullanıcı adları, avatarlar, şahsi blog sitesine yönlendirmeler ve daha bir çok özel bilgiler forumun dikkat çekici nitelikleri arasında. Ve bir bayan üyenin imzası dikkatimi çekmişti. Açmış olduğu bir konuyu okuyan birisi için, Kapatmadan önce dur diye uyarı resmi var.

Eşinizle ya da ailenizle aranızdaki sorunları nasıl çözüyorsunuz?

  • hayat

* Karşılıklı bağrışıp çağrışarak ya da kavga eder gibi konuşarak\n* Birbirimize küserek ya da soğuk davranarak\n* Tehdit ederek ya da göz dağı verip korkutarak\n* Vaatler vererek ya da kandırarak \n* Samimiyet, içtenlik ve sevgi ile\n* Sorun yaşamamaya gayret ediyoruz. Büyümeden çözüyoruz\n* \n* \n* \n* \n