25 Ocak 2008 tarihli konular

Sarık Sünneti

  • tahkik

Madem Allah, namaz esnâsında ziynetlerimizle onun huzuruna çıkmamızı istiyor. Ve madem sarık mü’minin tâcı, süsüdür, öyleyse namaz esnasında sarık sarmak da, Allahın rızâsını üzerimize celbeder. Bu yüzden sarıkla kılınan namazın sevâbı, sarıksız kılınan namazın sevâbından daha fazladır.

Boyalı Eşek Sezonu Açıldı.

  • Şarih

Hani adamın biri sattığı merkebi boyayıp yeniden satmış ya, dikkat kesilirseniz, seçim zamanları bizim memleketi de böyle sahtekâr tüccar tıynetinde ve boyalı eşek sûretinde yığınla poli­tikacının kaplayı­verdiğini görürsünüz.. Az-uz boyalı eşek satılmadı göz göre göre yıllardır şu diyâr-ı garîbanda!

Çıplaklık Geriliminin Kurbanları ( 3)

  • tahkik

Çıplaklık geriliminin kurbanlarından biriside çıplak kadınlardır.modanın,kozmetiğin sefih fikirlerin sistemlerin,idolojilerin sinsi telkinleri ile açılan saçılan dağıtan çağdaşlaşan modernleşen,eşlerinin teşvikleri ile erkeklerin hayal yataklarını süsleyen,erkeklere karıştıkça karışan bu haya ve iffetten sıyrılmış yüzsüzleşmiş bayanlar evlisi, bekarı, yaşlısı, el ele vermişler hayasızlıkta yarışıyorlar bu yarışta bir iltifata mukabil binler elam bela ve felaket buluyorlar.insanların zihinlerinde akıllarında fikirlerinde hep şehevi ve nef