30 Mart 2007 tarihli konular

Gönül

  • celin

Bunca yıl herkesten kaçtın
En sonunda buldum sandın
Ansızın içini açtın
Yapma dedim yaptın gönül

Gözleri senden uzaktı
Fark edilmez bir tuzaktı
Sana böylesi yasaktı
Yapma dedim yaptın gönül

O bir yolcu sen bir hancı
Gördüğün en son yalancı
İçinde ki serin sancı
Gitmez dedim kaldı gönül

Sen istedin ben dinledim
Senden ayrı olmaz dedim
En sonunda bende sevdim
Şimdi beni kurtar gönül

Gözlerin bakar da görmez
Ellerin tutar da bilmez
Gece gündüz fark edilmez
Demedim mi sana gönül

Sabahın tam üçündesin
Dertlerin en gücündesin
Hâlâ onun peşindesin
Gitme dedim gittin gönül

Böylesi sevdiğin için
Bir kördüğüm oldu için
Ağlıyorsun için için
Demedim mi sana gönül

Sen istedin ben dinledim
Senden ayrı olmaz dedim
En sonun da bende sevdim
Şimdi beni kurtar gönül



leman samdan dinlemenizi tavsiye ederim!

İnternetin Kaygan Zemini

  • closer_

Bilgisayarın başından kalktığında, vakit gece yarısını çoktan geçmişti. Bu, yine sabah uyuyakalmak ve işe geç kalmak demekti. İşyerindeki bilgisayarda rahat davranamadığından, evindeki bilgisayara da internet bağlatmıştı. Hanımı, hemen her gece devam eden ekran karşısındaki meşguliyetlerini işiyle alâkalı sandığından anlayışla karşılıyor; gecenin ilerleyen saatlerinde, oğluyla beraber yatağa gidiyordu. Eşiyle aralarındaki eski diyaloglardan eser kalmamıştı. Bu saatte eşi ve çocuğu kaçıncı rüyadaydılar kim bilir?

sunni erkek alevi bayanla evlenebilirmi....

  • serkand

selamunaleykum...ben müslüman bir insanım..namazımı kılar ve dinimin emrettigi gibi yaşamaya çalışan ebedi saadete ulaşmaya çalışan biriyim....biliyorum herkez bu dünyada yaptıkları ile degerlendirilecek..benim rehberim kuran-ı kerimdir orada ne yazılı ise ona inanırım ona baglıyım...benim bir sorum var alevilik hakkında herkez birşeyler söylüyor..bende biraz araştırdım..fakat benim inaçlarıma ters bir iki olay gördüm..mesala alevilikte sünnilerde olgu kadar cennet ve cehenneme inalılmıyor...ben alevi bir bayanla tanıştım..eger dinimize aykırı degilse evlenip iikimiz ahiret hayatını kazanmak için yaşamamız gerektigi gibi yaşamak istiyoruz..lütfen bana kuranda yazan belgeleri varsa yardımcı olun bir hata yapmak istemiyorum..sünni erkek al

HER KAPIYI AÇAN ŞİFRE: SAMİMİYET

  • Başak Uzun

Samimiyet, bir şeyi irade ve sevgiyle kabul etmektir. Gönülden istemek ve içten gelerek yapmaktır. Samimiyet, şüphesiz inanmak ve inancın edebini korumaktır. Samimiyet, her başarının anahtarıdır. İnsana dini de kazandırır, dünyayı da. İnandığını yapmayan, yaptığına inanmayan kimsede tad yoktur. İçinde samimiyet olmayan kimse huzurlu olamaz. İşinde samimi olmayan kimse başarıya ulaşamaz.

Image Hosted by ImageShack.us

Bütün fetihlerin, keşiflerin, sanatların, ilerleme ve yükselmenin temelinde samimiyet vardır. Önündeki işe inanmayan kimse, onun çilesine sabredemez, sabredemeyen hedefine eremez.