12 Ekim 2007 tarihli konular

şehitler

  • kufeemiri

sizlere neşeyle ve keyifle merhaba demek isterdim ama içimden gelmiyor hiç.bir önceki günden beri üzüntüsünü yaşadığımız şehitlerimizin dün gece de cenaze törenlerini izleyince tadım tuzum kalmadı:(( bayrakla sarılı olan tabutlardaki evlatlarının başlarından ayrılamayan babalar, analar, kardeşler..hepsi birer alev topuydu sanki...yüreğim dağlandı, her tören görüntüsünde içimde fırtınalar koptu ve o vicdansız örgütün kahrolması için dualarımı eksik etmedim yaradana.

Zehirliok üyeleri ve ziyaretçileri lütfen bir bakın.*.*.*.

  • gencc

Sevgili üyeler ve ziyaretçiler

Bir gözlemleyici olarak kurucumuzun ve yöneticilerimizin affına sığınarak burada küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum. Herkes günah işleyebilir. İnsan beşerdir şaşr. Ancak bunu dillendirmek yerine tövbe edip Rabbimizden bağışlanmayı dilenip birdaha yapmamak üzere söz vermeliyiz. Dillendirince günahınız azalmıyor. Tamam hepiniz bir çözüm arayışındasınız. Fakat kardeşlerim sitenin içeriğinde naradığınız her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Birazcık araştırmak gerekiyor. Benim yorumları okurken içim sıkılıyor ki bence birçok insanda benim yaşadığım sıkıntıyı yaşıyordur. Allah razı olsun donanımlı arkadaşlar her türlü bilgiyi sizlere ulaştırmak için çabalıyor ve çok güzel emekleri var. Bence itiraflarınızı yazmadan önce küçük bir araştırma yapın hem böylelikle seviyede düşmemiş olur.

gençlik!!!

  • islambol

Hayatın tamam yada devam kısmı lise sıralarının nasıl geçtiğine, gencin üniversiteye nasıl hazırlandığına bakıyor.Bu anlamda tüm ebeveynler çocuklarından iyi bir lise bitirmelerini istiyor.Ancak gittiği lise genci nasıl bir hayata yönlendirceği düşünülmüyor.
Günümüz liselerinin bitmiş,çökmüş bir vaziyette olduğunu her gün televizyonlarda görüyoruz.Her gün binlerce şiddet olayı, okuldan çok bir geneleve benzeyen liseler…
Bunlardan biraz bahsetmek gerekirse;