2005 yılı Haziran ayı konuları

Köy okulunda porno skandalı!

  • Ahmet Emin

Bursa'da, ilköğretim okulu öğrencisi bir kızı okul arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girmeye zorlayıp çektikleri görüntüleri sattıkları iddia edilen zanlılar yakalandı.

Bursa'da, 12 - 14 yaşlarındaki çocukların ilköğretim okulu öğrencisi bir kızla cinsel ilişkiye girmesini sağlayan ve bu sırada kaydettikleri görüntülerin yer aldığı CD'leri sattıkları öne sürülen iki kişi tutuklandı.

Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Derecik köyünde yaşayan Hasan Güleç (24), geçen yıl Tatkavaklı İlköğretim Okulu yedinci sınıf öğrencisi G.Ç. (13) ile ilişkiye girdi. Daha sonra tehdit ettiği G.Ç'nin aynı köyde oturan okul arkadaşları S.T, C.A, S.D. ve R.G. ile okul tuvaletinde cinsel ilişkiye girmesini sağlayan Güleç, görüntüleri videoya kaydetti.

Japonya’da Kadınlara Ayrı Vagon

  • imdat sezer

Önemli ve ibretli bir haber. Kaynağı 13 Haziran 2005 tarihli Le Monde gazetesi. Başlığı: “Tokyo’da kadınlara ayrılan vagonları herkes destekliyor.” Haberin özetle mahiyeti şu:

İki aydan beri Tokyo’nun bazı trenlerinde kadınlar için ayrı vagonlar ayrılmış ve uygulama herkesin desteğini kazanmış. Hattâ bazı erkek yolcular, lâtife üslubuyla “Oh, hiç olmazsa bundan sonra kadınları rahatsız etmek iftirasından korunmuş olurum...” diyormuş.

Japonya’daki banliyö trenleri bilhassa işe gidiş ve işten dönüş saatlerinde tıklım tıklım doluyormuş. Hattâ orada bazı istasyonlarda bir ayağını trenin içine atıp da öteki ayağı dışarıda kalmış olanları vagonun içine tıkmak için özel memurlar varmış.

Beyin kapasiteniz bu dualarda saklı...

  • imdat sezer

Zikrin ve Allah(c.c)'nin isimlerinin derin sırları.. Gerek Dua ve gerekse Zikir, insan beynindeki kullanılır kapasitenin artarak, kendisindeki Allah tarafından bahşedilmiş olan özellik ve kuvvetlerin açığa çıkması için bire bir! Zikir beyni aktifleştiriyor..


Kişi, aynı zamanda, bu çalışmalar ile ölüm ötesi bedenini de inşâ etmektedir... Allah`ın "İRADE" sıfatının adı olan "Mürîd" ismini, örneğin hergün 3 bin kez tekrarladığınızda; bir kaç ay içinde irade kuvvetinin arttığını görebilirsiniz. İrade zayıflığı yüzünden gerçekleştiremediğiniz pek çok şeyi, kendinizi zorlamadan başardığınızı farkedersiniz! İşte zikirle beyin gelişimi üzerine uzmanlardan açıklamalar ve Kur'an'dan ayetler:

Chat yaparmısınız?

  • imdat sezer

* Evet, her zaman yaparım!\n* Arada bir chat odalarına takıldığım olur!\n* Chati onaylamıyorum\n* Kesinlikle karşıyım\n